Приватні лікарі Києва

Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Голубовська   Анастасія Олександрівна на Doc.ua
Лікар Фізіотерапевт, Реабілітолог Трохименко  Богдан  Олександрович на Doc.ua
Богдан Олександрович - ерготерапевт, фізичний терапевт, реабілітолог. Проводить лікувальний масаж, ЛФК, постізометричну релаксацію (методу мануальної терапії). Богдан Олександрович займається лікуванням остеохондрозу, радикуліту, сколіотичної постави, спазмування м'язів, лімбаго, ішіатс, тощо.
Лікар Гінеколог, Хірург Кондрацька  Аліна  Валеріївна на Doc.ua
Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 26
Аліна Валеріївна проводить хірургічне лікування невідкладних та планових станів у дітей. Надає післяопераційний супровід, профілактику ускладнень, рекомендації щодо якнайшвидшого відновлення. Виконує малі хірургічні втручання у дітей. Аліна Валеріївна консультує також як гінеколог дитячого та підліткового віку. Лікар постійно удосконалює свої навички через участь у профільних майстер-класах, курсах та навчаннях із дитячої хірургії. Проходить регулярне вивчення сучасних клінічних протоколів та застосовує доказові методи у практиці.
Лікар Масажист, Педіатр Кримова Ірина Володимирівна на Doc.ua
Лікар Педіатр Полозюк  Олена Миколаївна на Doc.ua
Лікар-педіатр веде прийом дітей від народження, консультує з питань грудного вигодовування (базові навички, які може надати педіатр) та введення прикорму. Під час огляду проводить аускультацію легень і серця, інтерпретує загальноклінічні аналізи, формує графіки щеплень, проводить вакцинацію та оформлює відповідну медичну документацію. Профілактику й лікування проводить відповідно до принципів доказової медицини. Лікар веде дітей із найпоширенішими станами та захворюваннями, зокрема: ГРВІ, грип, коронавірусна інфекція, аденовірусна та ентеровірусні інфекції, вітряна віспа, стоматит, кон’юнктивіт, ларингіт, ларинготрахеїт, тонзиліт , аденоїдит 1–2 ст., отит, пневмонія, анемія, закреп, алергія на білок коров’ячого молока, атопічний дерматит, пелюшковий дерматит, грибкові ураження у новонароджених, а також урологічні та інфекційні стани (цистит, інфекції сечовивідних шляхів), гастроентероколіт. Сильною стороною лікаря є вміння знайти підхід до кожної дитини, підтримати й заспокоїти батьків, сформувати довіру та комфорт на прийомі — щоб педіатр був для дитини другом, а не місцем, куди не хочеться повертатися.
Лікар УЗД-фахівець, Ендокринолог Дяченко  Вікторія  Сергіївна на Doc.ua
Лікар Стоматолог Руденко Марина Юріївна на Doc.ua
Київ, вул. Богатирська, 6/1
Доктор Руденко М.Ю. кваліфіковано проводить терапію різних за складністю, етіологією, ступенем уражень емалі і зубної пульпи, надає невідкладну допомогу при гострих процесах, здійснює видалення зубів, установку коронок і протезів.
Лікар Стоматолог Мелкумян Христина Валеріївна на Doc.ua
Київ, просп. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 8а
Христина Валеріївна є експертом в сфері сучасній ендодонтичній терапії каналів зубів, а також в області естетичної, прямої і непрямої, художньої реставрації.
Лікар Стоматолог Волкова Олена Костянтинівна на Doc.ua
Київ, вул. Вишгородська, 45 б/4
Олена Костянтинівна займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів, тканин пародонту. Проводить відновлення функціональної і естетичної складових здоров'я тимчасових і постійних зубів у дітей і дорослих. Лікує маленьких пацієнтів в медикаментозному сні. Займається професійної гігієною порожнини рота, видаленням зубів.
Лікар Стоматолог Одрін  Іван  Ростиславович на Doc.ua
Київ, вул. Нагірна, 6/31
Іван Ростиславович спеціалізується на діагностиці лікуванні та профілактики захворювань зубів і ясен. Проводить лікування карієсу, гінгівіту, стоматиту, пульпіту, пародонтозу та ін.