Приватні лікарі Києва

Лікар Психолог Плотнікова Марія Михайлівна на Doc.ua
Знаю, як лікувати не тільки тіло, а і душу. Маю високий рівень емпатії і велике бажання робити життя людей кращим та легшим.
Лікар Психолог Кириченко Максим Сергійович на Doc.ua
Лікар Масажист Мороз Дмитро Богданович на Doc.ua
Лікар Дерматовенеролог Різник Галина Валеріївна на Doc.ua
Лікар проводить лікування акне, розацеа, себореї, грибкових захворювань шкіри, дерматоскопія, радіохвильове видалення новоутворень.
Лікар Онколог, Хірург-онколог Мальована  Анна   Юріївна на Doc.ua
Анна Юріївна спеціалізується на онкології та онкохірургії. Основний напрямок діяльності лікаря це злоякісні новоутворення шлунково-кишкового тракту та гепатопанкреатодуоденальної зони.
Лікар Логопед Льовіна   Віталіна  Станіславівна на Doc.ua
Віталіна Станіславівна - логопед. Проводить постановку звуків, складову структуру слова, формування фонематичних процесів.
Лікар Психолог Нігматулліна Жасмін  Ріядівна на Doc.ua
Жасмін Ріядівна - дитячий психолог, нейропсихолог. Володіє такими методиками роботи, як нейрокорекція, арт терапія, когнітивної поведінкова терапія, емоційний інтелект.
Лікар Психіатр Мариненко Каміла Гурбанівна на Doc.ua
Лікар-психіатр Каміла Гурбанівна професійно лікує психологічні проблеми та захворювання: стрес та розлади складних життєвих обставин, комплекс неповноцінності, конфлікти з рідними та близькими, нерозуміння, невпевненість в собі, низька самооцінка, психологічні та емоційни розлади. А також апатія, депресія, порушення сну, панічні напади, порушення працездатності, уваги та пам'яті, синдром хронічної втоми, неконтрольована агресія, страхи та фобії. Проявляє увагу та турботу до кожного пацієнта.
Лікар Сімейний лікар Волянська Дар'я Ярославівна на Doc.ua
Лікар Подолог Діденко Юлія Сергіївна на Doc.ua
Подолог у медичному центрі Медлас пропонує професійні послуги з діагностики та лікування захворювань нігтів і шкіри стоп. Лікування грибка нігтів лазером, врослого нігтя, мозолів, тріщин і бородавок, а також корекція деформацій нігтьової пластини — усе це виконується із застосуванням сучасних методик. Спеціаліст проводить апаратну обробку стоп, видалення бородавок, встановлення корекційних систем і протезування нігтів. Довірте здоров'я ваших ніг професіоналам у центрі Медлас! Я займаюся улюбленою справою! У ній є все, про що я мріяла: допомога людям, постійний розвиток і набуття досвіду, знайомство і спілкування з новими людьми. Люблю бачити посмішку на обличчях людей, коли їм стає краще після візиту. Моя робота - це моє хобі, яке мені ніколи не набридне.