Приватні лікарі Києва

Лікар Масажист, Реабілітолог Цимбал Юрій  Валерійович на Doc.ua
Лікар Проктолог, Флеболог, Хірург Масловський Володимир  Юрійович на Doc.ua
Лікар Дерматолог Богачова Анжеліка  Володимирівна на Doc.ua
Лікар Алерголог, Гастроентеролог, Педіатр Леп'явко  Інна  Юріївна на Doc.ua
Лікар педіатр з досвідом роботи в державних і приватних закладах, лікар гастроентеролог- дитячий лікар алерголог-дитячий. Консультації з грудного вигодування, введення прикорму, вакцинація дітей за календарем і з порушенням календаря, лікування поширених захворювань дитячого віку, захворювання органів травлення, діагностика і лікування алергічних захворювань.
Лікар Мануальный терапевт, Невролог Тараніч Сергій Геннадійович на Doc.ua
Лікар Педіатр, Консультант з грудного вигодовування Зозуля  Ганна  Миколаївна на Doc.ua
Лікар-педіатр проводить патронаж новонароджених, дітей до року, веде прийом дітей із захворюваннями органів дихання, травлення, сечовивідних шляхів, алергічними реакціями, ЛОР-патологіями, проводить лікування дисбактеріозу, алергічних дерматитів, інфекцій дихальних шляхів, веде прийом і лікування часто хворіючих дітей, консультує з питань вакцинопрофілактики та грудного вигодовування. Активний учасник науково-практичних конференцій, семінарів, тренінгів.
Лікар Гастроентеролог, Ендоскопіст Прокопчук  Олексій  Анатолійович на Doc.ua
Олексій Анатолійович - лікар гастроентеролог. У своїй роботі використовує національні протоколи, рекомендації міжнародних спеціалізованих організацій. Спеціалізується на лікуванні таких захворювань, як: гастрит, виразкова хвороба, гепатити, цироз печінки, холецистит, жовчнокам'яна хвороба, гострі порушення травної системи, паразитарні захворювання, функціональні захворювання (диспепсія, синдром подразненого кишечника, дисфункція жовчовивідних шляхів і т. д. Також лікар спеціалізується на ендоскопії. Проводить відеоезофагогастродуоденоскопію, відеоезофагогастродуоденоскопію (функція "ранньої діагностики раку") включаючи хромоендоскопію, вузькоспектральну і збільшувальну ендоскопію, відеоезофагогастродуоденоскопію уві сні, відеоколоноскопію, фіброгастродуоденоскопію діагностичну, тощо.
Лікар Анестезіолог Гаєвська Вікторія Сергіївна на Doc.ua
Лікар Хірург, Ендоскопіст Гребнєва  Інна  Дмитрівна на Doc.ua
Інна Дмитрівна спеціалізується на ендоскопії та хірургії. Лікар виконує такі лікувальні процедури та операції: консультація ендоскопіста, консультація хірурга, різноманітні види ендоскопічної діагностики (відеоезофагогастродуоденоскопія, відеоколоноскопія, відеоректосигмоїдоскопія та інші). Проводить видалення доброякісних утворень м'яких тканин, видалення чужорідного тіла м'яких тканин (хірургія) - 1-3 категорій складності, а також інші хірургічні операції\маніпуляції 1-3 категорій складності.
Лікар Хірург Сурнін  Ростислав  Андрійович на Doc.ua
Проводить лікування та діагностику таких захворювань, як виразкова хвороба шлунку, дванадцятипалої кишки. панкреатит, НЯК, захворювань заднього проходу, прямої кишки.