Приватні лікарі Києва

Лікар Косметолог Бухонкіна Олена Ігорівна на Doc.ua
Лікар косметолог. Надає косметологічні послуги, такі як: корекція тіла ботоксом, лікування гіпергідрозу, контурна пластика губ, чола, скул, мезотерапія, плазмоліфтинг обличчя, лазерна епіляція, чистки і пілінги, ін'єкційні методики.
Лікар Дерматолог, Косметолог Килівник  Катерина  Сергіївна на Doc.ua
Катерина Сергіївна лікар дерматолог, косметолог. Спеціалізується на проведенні Anti-age терапії, ін'єкційних процедур: контурна пластика, ботулінотерапія, біоревіталізація, мезотерапія, плазмотерапія і апаратних процедур та ін.
Лікар Психолог Колесник Тетяна Миколаївна на Doc.ua
В область професійних інтересів Тетяни Миколаївни входить лікування тривожних розладів, страху, панічних атак, нав'язливих станів, депресії, проблеми з вибором професії, професійної адаптації, кар'єрного зростання, соціальної фобії, проблем емоційно-сексуального характеру.
Лікар Гастроентеролог Демидович Дарина Василівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на гастроентерології. Проводить діагностику і лікування захворювань, диференціальну діагностику, реабілітацію при захворюваннях органів шлунково-кишкового тракту, застосовує методи фізіотерапії та лікувальної фізкультури.
Лікар Уролог, Хірург Бондарчук Володимир Володимирович на Doc.ua
Володимир Володимирович спеціалізується на консервативному та оперативному лікуванні захворювань хірургічного профілю, а також хвороб сечостатевої системи. Також лікар виконує ендоскопічні оперативні втручання на сечостатевій системі.
Лікар Гомеопат, Терапевт Тирон Ірина Миколаївна на Doc.ua
Гомеопатичний метод лікування в практиці лікаря перш за все полягає в лікуванні пацієнта, з урахуванням його зовнішніх особливостей і тонкощів внутрішнього світу
Лікар Анестезіолог Загорна Катерина Леонідівна на Doc.ua
ЛІкар спеціалізується на медицині невідкладних станів, у своїй практиці використовує такі методи, як: ендотрахеальний наркоз, спинномозкова анестезія, інгаляційна анестезія, катетеризація центральних та периферичних судин, лікування хворих в умовах реанімації
Лікар Психолог Білоус Анна Володимирівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на психології. Проводить консультативний прийом, психолого-педагогічну корекцію. Займається питаннями емоційного інтелекту, дитячої тривожності, агресії, комунікації і конфліктів, дитячо-батьківськими відносинами
Лікар Фізіотерапевт Бунятян Ольга Олександрівна на Doc.ua
Лікар фізичної і реабілітаційної медицини. Професійні навички: реабілітаційна медицина; мануальна терапія; остеопатія.
Лікар Гінеколог, Мамолог Голомбовська Інна Леонідівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Займається веденням вагітних та вагітних з екстрагенітальною паталогією; післяпологовий огляд; предгавідарну підготовку, постановку та вилучення ВМС, РЛДВ, біопсію ендометрію. Займається лікуванням ІПСШ, захворювання шийки матки