Приватні лікарі Києва

Лікар Масажист Федосеєнко Максим Олексійович на Doc.ua
Максим Олексійович є кваліфікованим фахівцем щодо здійснення медичної корекції і об'ємного моделювання фігури, досвідченим реабілітологом і масажистом, професійним spа-оператором.
Лікар Невролог Давлетшина Рената Альфредовна на Doc.ua
Вишневе, вул. Святошинська, 27 а
Невролог, здійснює лікування черепно-мозкових травм, а також судинних, травматичних та інфекційних уражень нервової системи. Спеціаліст в області проведення паравертебральних і підшкірних блокад при радикулітах, плекситах, невритах, тунельних синдромах.
Лікар Масажист, Реабілітолог Згурський Артем Андрійович на Doc.ua
Масажист, проводить масаж (класичний, лікувальний, гемолімфодренажний, хіромасаж, медовий, баночний, юмейхо терапія), кінезіотерапію (ПІР, нейром'язова редукція тіла, лікувальна гімнастика), кінезіотейпування. Фахівець з фізичної реабілітації.
Лікар Педіатр Храмцова Олеся Олексіївна на Doc.ua
Сфера діяльності Олесі Миколаївни включає спостереження малюків під час навчання в дошкільних установах, проведення профоглядів перед садком, школою, супровід дітей, які часто хворіють на простудні інфекції, дітей з ослабленим імунітетом, хронічними патологіями.
Лікар Педіатр Коваль Оксана Анатоліївна на Doc.ua
Педіатр, пріоритетними напрямками роботи якого є: патронаж новонароджених, лікування простудних захворювань, ведення дітей з респіраторними аллергозами, атопічним дерматитом. Консультує з питань вакцинації та вигодовування.
Лікар Стоматолог Савченко Ольга Юріївна на Doc.ua
Лікар-стоматолог, займається протезуванням, Переліковуванням зубів, здійснює лікування кіст зубів (безопераційне), а також лікування каналів. Проводить відбілювання зубів.
Лікар Стоматолог Чайка Михайло Юрійович на Doc.ua
Стоматолог, імплантолог, ортопед-хірург, проводить роботи по всім видам протезування, також на імплантатах. До кожного пацієнта шукає індивідуальний підхід, тим самим створюючи приємну, дружню атмосферу.
Лікар Стоматолог Морозова Євгенія Ігорівна на Doc.ua
Доктор Морозова Є.І. володіє найсучаснішими техніками ендодонтичного лікування каналів зуба, реставрування форми і кольору зубної емалі, розмірів коронкової частини зуба, терапії каріозних пошкоджень, гігієнічного догляду в стоматології та ін.
Лікар Отоларинголог Сапіжак Ірина Ігорівна на Doc.ua
Доктор Сапіжак І.І. спеціалізується на всебічній терапії патологій ЛОР-органів у дітей, включаючи гнійні і негнійний отити, риносинусіти, аденоїдіти і т.д. Також Ірина Ігорівна здійснює раннє виявлення погіршень слуху в дитячому віці.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Головата Ольга Миколаївна на Doc.ua
Доктор Головата О.Н. здійснює всебічне спостереження за жіночим репродуктивним здоров'ям, проводить регулярні огляди, терапевтичні і діагностичні маніпуляції і дослідження, включаючи кольпоскопічний огляд, УЗД, мініінвазивне лікування та ін.