Приватні лікарі Києва

Лікар Масажист Крамар Юрій Борисович на Doc.ua
Юрій Борисович спеціалізується на масажі
Лікар Стоматолог-хірург, Стоматолог-терапевт Златковский Данила Ярославович на Doc.ua
Лікар Косметолог Варганова  Ганна  Олександрівна на Doc.ua
Ганна Олександрівна спеціалізується на апаратній косметології (СМАС-Ліфтинг, РФ - Ліфтинг). Також лікар проводить контурну пластику, лазерне омолодження, лазерне видалення доброякісних новоутворень.
Лікар Мамолог, Проктолог, Флеболог, Хірург Бахмат  Дмитро  Олексійович на Doc.ua
Дмитро Олексійович – спеціалізується на хірургії, мамології, проктології та судинній хірургії (флебології). Виконує оперативні втручання: видалення доброякісних утворень м'яких тканин (атероми, ліпоми, гігроми, ангіоми), тромбектомію-видалення тромбу із зовнішнього гемороїдального вузла, венектомію при варикозному розширенні вен нижніх кінцівок та багато інших. Також лікар проводить радіохвильове, лазерне або класичне видалення бородавок, папілом, кондилом, родимок, мозолів.
Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Лиганова  Ельвіра  Олександрівна на Doc.ua
Ельвіра Олександрівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні дерматологічних проблем, а також естетичній косметології. Лікує такі захворювання, як алопеції, акне, демодекоз, розацеа та ін. Також лікар проводить дерматоскопію, кріогенне, радіохвильове, лазерне та класичне видалення бородавок, папілом, кондилом, родимок та мозолів.
Лікар Кардіолог Узун   Катерина Сергіївна на Doc.ua
Кардіолог Узун Катерина Сергіївна проводить розшифровку електрокардіограми, добове моніторування ЕКГ із діагностикою синдрому обструктивного апное сну, велоергометрію. Займається лікуванням артеріальної гіпертензії, тахі- та брадіаритмії, серцевої недостатності, ішемічної хвороби серця, вроджених та набутих вад серця, серцево-судинних захворювань з коморбідними станами.
Лікар Масажист, Реабілітолог Смолов  Назар  Ігорович на Doc.ua
Назар Ігорович спеціалізується на реабілітології. Виконує всі види лікувального масажу, також лімфодренажний масаж.
Лікар Хірург Петренко Сергій  Дмитрович на Doc.ua
Петренко Сергій Дмитрович
Лікар другої категорії
Сергій Дмитрович спеціалізується на амбулаторній хірургії (видаляє атероми, ліпоми, гігроми, фурункули тощо) та флебології – проводить УЗД нижніх кінцівок, призначає консервативну терапію, застосовує склеротерапію судин. Приймає дітей з 12 років.
Лікар Невролог Мохнач  Анастасія Вадимівна на Doc.ua
Анастасія Володимирівна – лікар невролог другої категорії. Веде прийом дорослих. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих та хронічних захворювань центральної та периферичної нервової системи: порушення сну, чутливості, ходьби, координації, тривожність, гостре та хронічне порушення мозкового та спиномозкового кровообігу (інсульт та постінсультний стан), деменція, гострі невдачі д.
Лікар Психіатр Садиков Павло Маратович на Doc.ua