Приватні лікарі Києва

Лікар Терапевт Петрівськая Ганна  Сергіївна на Doc.ua
Лікар веде терапевтичний прийом пацієнтів. Проводить діагностику та лікування захворювань внутрішніх органів у дорослих, призначення лабораторних та інструментальних обстежень, їх інтерпретацію. Надає рекомендації щодо профілактики системних захворювань. Консультує з питань сезонної та планової вакцинації.
Лікар Педіатр, Неонатолог Самусь Тетяна Іванівна на Doc.ua
Київ, ул. Михаила Максимовича 3д
Київ, ул. Боголюбова 16
Лікар педіатр, неонатолог Самусь Тетяна Іванівна має великий досвід роботи з дітьми. Проводить консультативні прийоми, аускультації, перкусії, отоскопії
Лікар Дерматолог Бyкaтaл Ганна Костянтинівна на Doc.ua
Київ, вул. О. Пчілки, 3 А
Лікар-дерматолог, косметолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні себореї, розацеї, вугрової хвороби, алергії і шкірних грибкових інфекцій. В естетичній медицині володіє ін'єкційними методиками (мезотерапія, біоревіталізація, введення ботулотоксину, філерів), технікою масажу обличчя (косметичного, лікувального та пластичного), всіма видами хімічного пілінгу, чистка обличчя (механічної та ультразвукової).
Лікар Невролог Горбенко Вікторія Юріївна на Doc.ua
Київ, вул. Шовковична, 34 в
Професійні інтереси - лікування нейроінфекцій і їх наслідків, розсіяного склерозу, головного болю, судинних захворювань, захворювань хребта, травм спинного / головного мозку, їх наслідків, хвороб, що мають спадкову природу.
Лікар Ортопед, Стоматолог Горинь Тарас Ярославович на Doc.ua
Київ, вул. Ломоносова, 33/43
Лікар Стоматолог, Терапевт Дикушин Ілля Миколайович на Doc.ua
Київ, вул. Мішуги, 10, оф. 102
Ілля Миколайович стоматолог-терапевт, спеціалізується на лікуванні таких захворювань: періодонтит, пародонтоз, здійснює пломбування каріозних порожнин.
Лікар Андролог, Уролог Корицький Андрій Вікторович на Doc.ua
Київ, улица Баггоутовская, 1
Лікар-уролог, працює за такими напрямками, як оперативна і ендоскопічна урологія, займається лікуванням хвороб сечового міхура, нирок, уретри і простати, а також працює з сексуальними розладами у чоловіків
Лікар Кардіохірург, Флеболог, Судинний хірург Береговий Олег В'ячеславович на Doc.ua
Київ, вул. Старокиївська, 9
Спеціаліст з консервативного та оперативного лікування варикозної хвороби, тромбозів і захворювань периферичних артерій.
Лікар Стоматолог Михайлищук Неля Юріївна на Doc.ua
Київ, вул. Котельникова, 1
Лікар-стоматолог терапевтичного та ортопедичного напрямку, приймає дорослих і дітей. Спеціалізується на лікуванні карієсу та його ускладнень, ендодонтичного лікування, художньої реставрації, шинуванні зубів, найманому і незнімному протезуванні. Регулярно відвідує курси, конференції, конгреси, майстер-класи з вивчення нових технологій, матеріалів, лікувальних процедур в стоматологічній практиці
Лікар Стоматолог Ширина Юлія Валеріївна на Doc.ua
Київ, ул. Гарматная, 38а
Юлія Валеріївна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу і його ускладнень. Виконує професійну гігієну порожнини рота за допомогою УЗ скейлера і AIR Flow, ручний скейлінг (кюретаж), плазмотерапія. шинування та ін.