Приватні лікарі Києва

Лікар Педіатр Толкачова Альона  Григорівна на Doc.ua
Лікар займається діагностикою та лікуванням таких захворювань, як тонзиліт, отит, кон'юктивіт, гострий стенозуючий ларинготрахеїт, обструктивний бронхіт, алергічний, атопічний дерматит, кропив'янка, пневмонія, коронавірусна хвороба, вітряна віспа.
Лікар Стоматолог-хірург, Стоматолог-ортопед Лучин  Артем  Борисович на Doc.ua
Лікар Гастроентеролог, Дієтолог, УЗД-фахівець Назаренко  Катерина  Володимирівна на Doc.ua
Лікар проводить діагностику та лікування артеріальної гіпертензії, гіпо/гіпертиреозу, гіперхолестеринемії, ожиріння, подагри та інших метаболічних порушень. Консультує щодо харчування під час лактації, підготовки до вагітності.
Лікар Акушер-гінеколог Баришнікова Оксана Павлівна на Doc.ua
Лікар гінеколог-хірург вищої категорії, УЗД спеціаліст. Проводить гістероскопію та гістерорезектоскопію, хірургічні втручання будь-якої складності, у тому числі з використанням лазерних технологій. Пластичні гінекологічні операції. Спеціалізується на лікуванні гормональних порушень, запальних захворювань придатків матки, безпліддя, ЗПСШ, порушення менструального циклу, аномальних маткових кровотеч, клімактеричного синдрому, лікуванні патологій шийки матки із застосуванням PBX, АПА, лазеротерапії та інші
Лікар Пластичний хірург, Хірург Харенко Олександр   Андрійович на Doc.ua
Лікар пластичний та реконструктивний хірург. Видаляє новоутворення шкіри та підшкірно-жирової клітковини, у тому числі на обличчі, проводить видалення злоякісних утворень технікою MOSH. Спеціалізується на естетичній корекції зовнішності, проводить Блефаропластику нижніх та верхніх повік, Отопластику, Хейлопластику. Видалення вдовиного горба та ін.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Купрієв  Євген  Вікторович на Doc.ua
Лікар проводить діагностику та лікування молочниці, вагініту, бактеріального вагінозу, ендометриту, синдрому полікістозних яєчників, ектопії та дисплазії епітелію шийки матки. Надає послугу ведення жінок з менопазуальними порушеннями, ведення вагітних, індивідуальний підбір контрацептивів.
Лікар Стоматолог, Ендодонт Євстіфеєв  Антон  Валерійович на Doc.ua
Антон Валерійович спеціалізується на терапевтичній стоматології, ендодонтії. Проводить лікування пульпіту та періодонтиту, а також лікування кореневих каналів під мікроскопом.
Лікар Сімейний лікар Дорошко Роман  Михайлович на Doc.ua
Лікар Педіатр, Неонатолог Глуговська-Коваль  Світлана  Олександрівна на Doc.ua
Кваліфікований лікар педіатр, неонатолог. Займається веденням дітей з моменту народження, здійснює проведення профілактичних щеплень, лікує хвороби дитячого віку. Лікар покладається на принципи доказової медицини; Має 8 років досвіду. Член Української Академії Педіатричних Спеціальностей. Автор наукових статей. Щомісяця відвідує курси/ тренінги/ семінари українські та міжнародні для вдосконалення своїх знань.
Лікар УЗД-фахівець Галавачова Інна Генадіївна на Doc.ua
Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 26