Приватні лікарі Києва

Лікар Дерматолог, Косметолог, Трихолог, Дерматовенеролог Кісімес Ксенія Андріївна на Doc.ua
Дерматовенеролог, дерматокосметолог, трихолог. Займається лікуванням шкірних захворювань і різних патологій, а також проблем з волоссям і шкірою голови. Видаляє новоутворення шкіри. Лікує вугрову хворобу.
Лікар Отоларинголог Мазанович Анастасія Вячеславівна на Doc.ua
Лікар Лікар екстреної медицини Любчик Роман Владимирович на Doc.ua
Лікар Ембріолог Лялюк  Василь Васильович на Doc.ua
Біолог і ембріолог займається підготовкою сперми для проведення внутрішньоматкової інсемінації, ЕКЗ і ІКСІ, проводить оцінку сперми і її вітрифікації, посткоїтальні тести, здійснює підготовку ембріонів до генетичного дослідження (лазерний хетчинг, біопсія бластомерів і трофектодерми)
Лікар Стоматолог Петросян Арсен Павлович на Doc.ua
Лікар стоматолог. Спеціалізується на ортопедичній стоматології. Пропонує широкий спектр стоматологічних послуг, в числі яких: відтворення одного або декількох зубів, відновлення функції жувального апарату, корекція форми зубів, протезування зубів (імплантація).
Лікар Психолог Гречаник Марія  Ігорівна на Doc.ua
Марія Ігорівна веде прийом пацієнтів, які мають психологічну травму, розлади харчової поведінки, невротичні стани (нав'язливі думки, тривожні розлади, страхи, панічні атаки). Консультує з питань гендерної ідентичності і сексуальної орієнтації.
Лікар Кінезітерапевт Корнійчук Єлізавета на Doc.ua
Лікар-кінезітерапевт, фізичний терапевт. Лікує такі захворювання, як: біль у спині, біль в шиї, остеохондроз, запалення сідничного нерва, кіфоз. Допомагає з реабілітацією після видалення грижі, травм, переломів і т.д.
Лікар Кінезітерапевт Дріді Аладін на Doc.ua
Лікар кінезітерапевт, фізичний терапевт. Надає допомогу при болях в шиї і спині, при остеохондрозі, сколіозі, міжхребцевій грижі, плоскостопості. Проводить реабілітацію після видалення гриж, операцій із заміни суглобів, переломах, інсультах.
Лікар Кінезітерапевт Лопес Епіфаніо на Doc.ua
Лікар кінезітерапевт, фізичний терапевт. Лікує біль в спині і шиї, остеохондроз, протрузії міжхребцевого диска, міжхребцеву грижу, запалення сідничного нерва (ішіас), коксартроз та ін. Проводить реабілітацію після видалення міжхребцевої грижі, операції із заміни суглобів, травм, переломів.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Пітінова Вікторія Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ортодонтії та стоматології. Проводить консультативний прийом, встановлення усіх видів брекет-систем, встановлення усіх видів ортодонтичних апаратів знімних і незнімних, встановлення елайнерів. Веде прийом для дітей від 3-х років