Олександр Володимирович - кваліфікований лікар-уролог, в сферу професійних інтересів якого входять різні урологічні маніпуляції, малі урологічні операції, проведення УЗД сечостатевої системи. Лікар також спеціалізується на діагностуванні та лікуванні запальних і онкологічних захворювання сечостатевих органів.
Ольга Юріївна, лікар-стоматолог, займається лікуванням захворювань зубного ряду і ясен: карієсу, пульпіту, періодонтиту, гінгівіту, а також аномальних розмірів та форми зубів.
Людмила Леонідівна є досвідченим дерматовенерологом другої категорії. Спеціалізується на лікуванні шкірних захворювань. Володіє техніками гальвано- і мікрострумової терапії.
Лікар кваліфікований і досвідчений анестезіолог. Проводить підготовку до оперативних втручань (наркоз), володіє всіма сучасними технологіями в області анестезії.
Спеціаліст займається терапією патологічних станів у гінекології, здійснює діагностику і спостереження вагітності, мікрохірургічні та пластичні операції.
Стоматолог, має спеціалізацію з хірургії. Володіє методиками протезування зубів, імплантації, видалення зубів і кіст. Також проводить операції, спрямовані на збереження зубів.
Руслан Васильович спеціалізується на лікуванні захворювань серця, займається визначенням факторів ризику серцево-судинних захворювань у пацієнта, становить персональний план терапії. Лікує такі хвороби: аритмія серця, інфаркт міокарда, стенокардія, серцева недостатність і т.д.