Приватні лікарі Києва

Лікар УЗД-фахівець Ворона Наталія Миколаївна на Doc.ua
Наталія Миколаївна - фахівець з досвідом роботи більше десяти років. Доктор проводить УЗ-діагностику по всіх органог напрямками, включаючи такі затребувані, як: ехокардіографія, УЗД грудних залоз, малого тазу, щитовидної залози, жовчного міхура та ін.
Лікар Мамолог, Онколог, Хірург Дьомін Євгеній Миколайович на Doc.ua
Висококваліфікований фахівець в галузі хірургії та онкології. Проводить консультації для пацієнтів з підозрою на онкологічні новоутворення. Застосовує в роботі сучасні методи діагностики пухлин основних локалізацій. Консервативно лікує передракові стани молочної залози (мастопатії, кісти). Досвідчений хірург, видаляє доброякісні та злоякісні новоутворення, забезпечує спостереження і лікування пацієнтів в післяопераційному періоді.
Лікар Рентгенолог, УЗД-фахівець Ясиницька Наталія Анатоліївна на Doc.ua
У лікаря понад 11 років безперервного стажу за профілем УЗД. Доктор проводить широкий спектр діагностики, в т.ч. більше 10 видів ультразвукових досліджень та рентгенологію. Наталія Анатоліївна практикує інвазивні методики дослідження за допомогою ТАБ (тонкоголкової аспіраційної біопсії) і трепан-біопсії новоутворень
Лікар Рентгенолог Беліловець Ганна Олексіївна на Doc.ua
Спеціаліст в області рентгенології, що займається проведенням діагностики захворювань різної етіології (патології зубів, щелеп, шлунково-кішеченого тракту та ін.). Серед наданих видів діагностики в наявності рентгенографія, комп'ютерна томографія та магнітно-резонансна томографія.
Лікар Хірург, Ендоскопіст Прасол Валерій Олексійович на Doc.ua
Валерій Олексійович - кваліфікований ендоскопіст, який у своїй клінічній практиці застосовує ендоскопічні дослідження системи травлення: фіброгастродуоденоскопію (ФГДС) і колоноскопію. Веде амбулаторний прийом як хірург
Лікар Стоматолог Черепанська Наталія Володимирівна на Doc.ua
Стоматолог-терапевт вищої категорії спеціалізується на діагностиці та комплексному лікуванні захворювань зубів і ясен, проводить ендодонтичне лікування кореневих каналів, а також сеанси вектор-терапії при захворюваннях пародонту, має сертифікати з імплантології та використання лазерних технології в стоматології
Лікар Дерматовенеролог Гаврилюк Олександра Анатоліївна на Doc.ua
Гаврилюк Олександра Анатоліївна
Лікар першої категорії
Харків, ул. Полтавский Шлях, 115
Дерматовенеролог, кандидат медичних наук, член Європейської академії дерматології та венерології, член Української асоціації лікарів дерматовенерологів, косметологів. Займається діагностикою та лікуванням хронічних дерматозів, важких форм дерматологічних патологій і інфекцій, що передаються статевим шляхом. У 2016 році захистила кандидатську дисертацію «Оптимізація комплексної терапії хворих на тяжкі форми псоріазу з урахуванням показників регуляції запалення»
Лікар Терапевт, Лікар функціональної діагностики Сич Наталія Михайлівна на Doc.ua
Висококваліфікований фахівець, в коло професійних інтересів якого входить проведення функціональної діагностики і лікування патологій різнобічного походження, зокрема простудних захворювань і порушень серцево-судинної системи.
Лікар Анестезіолог Левченко Артем Борисович на Doc.ua
Дитячий анестезіолог другої категорії займається анестезіологією та інтенсивною терапією дитячого віку, починаючи з періоду новонародженості до 18 років
Лікар Психолог Рехтіна Надія Олександрівна на Doc.ua
Спеціаліст по харчовим і психосоматичним розладам, тілесний гештальт-терапевт. Проводить комплексну корекцію проблем і порушень за допомогою різних методик з області групової та індивідуальної гештальт-терапії