Приватні лікарі Києва

Лікар Масажист Кобець  Павло  Юрійович на Doc.ua
У роботі застосовує такі методи, як механотерапія, стоунтерапія. Допомагає впоратися з такими патологіями та порушеннями, як остеохондроз, артроз, сколіоз, захворювання внутрішніх органів, спортивні травми, целюліт.
Лікар Педіатр Білоконь  Ольга  Миколаївна на Doc.ua
Займається лікуванням спадкових хвороб, обмінних порушень, всього спектру педіатричної патології.
Лікар УЗД-фахівець, Хірург Вахнік  Костянтин  Анатолійович на Doc.ua
За роки праці в хірургічному стаціонарі оволодів навичками амбулаторної проктології. Виконує УЗД ОЧП, СВС, ОМТ, м'яких тканин, молочної залози, щитоподібної залози. Проводить малоінвазивні хірургічні втручання під контролем УЗД, в тому числі паліативну хірургію, а також діагностичні пункції паренхіматозних органів черевної порожнини, молочної та щитоподібної залоз.
Лікар УЗД-фахівець Мітякова  Юлія  Сергіївна на Doc.ua
Лікар Отоларинголог, Пластичний хірург, Хірург Жгенті Іраклі Нугзарійович на Doc.ua
Пластичний хірург, використовує в своїй практиці інноваційні методики і сучасне обладнання. Займається проведенням операцій зі збільшення грудей, проводить мамопластику, отопластику, блефаропластику, пластику живота, ліпосакцію і т.д. Сертифікований тренер з ін'єкційних методик.
Лікар Мамолог, Онколог Самусєва Анастасія  Андріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як рак молочної залози, фіброаденома молочної залози, кіста молочної залози, фіброзно-кістозна мастопатія.
Лікар Трихолог Варламова  Оксана  Володимирівна на Doc.ua
Лікар Ембріолог Коробко  Максим  Юрійович на Doc.ua
Лікар Невролог, Психотерапевт Латишева Анна Леонідівна на Doc.ua
Латишева Анна Леонідівна - лікар невролог 1 категорії, лікар психотерапевт. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань нервової та психічної систем. Здійснює обстеження неврологічного, психічного (психологічного) стану. Лікує такі захворювання як: головний біль різного ґенезу; тривожні, депресивні, психосоматичні розлади, порушення сну; різні види запаморочення; шум у вухах/голові; гострий та хронічний неспецифічний біль у спині; поліневропатії, мононевропатії, невралгії; цереброваскулярні захворювання.
Лікар УЗД-фахівець, Хірург Амбаруцмян  Степан  Мікаелович на Doc.ua
Лікар хірург та спеціаліст ультразвукової діагностики. Дійсний член Всеукраїнської асоціації фахівців з кардіоторакальної, ендоваскулярної хірургії та трансплантології. Виконує УЗД органів черевної порожнини та нирок, сечового міхура та передміхурової залози (трансабдомінально), легень, молочної та щитоподібної залоз, УЗД артерій нижніх кінцівок та інше.