Приватні лікарі Києва

Лікар Невролог Рудич Катерина  Юріївна на Doc.ua
Рудич Катерина Юріївна
Лікар другої категорії
Катерина Юріївна є лікарем-неврологом другої категорії. Займається діагностикою та лікуванням захворювань центральної і периферичної нервової системи, інсультів, депресій, тривожних станів, протрузій, гриж, оніміння кінцівок. Проводить голкорефлексотерапію, блокади.
Лікар Стоматолог Шелест Анна Олексіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, лікування карієсу під мікроскопом, лікування каналів під мікроскопом, встановлення керамічних коронок, накладок та вінірів. Лікує такі захворювання і патології, як: карієс, періодонтит, пульпіт, стоматит
Лікар Уролог, Хірург Ксьондз Дмитро Петрович на Doc.ua
Дмитро Петрович займається лікуванням всіх хірургічних та урологічних захворювань
Лікар УЗД-фахівець Коляда Олена Олександрівна на Doc.ua
Олена Олександрівна проводить ультразвукове дуплексне дослідження позачерепними сонних і вертебральних судин, внутрішньочерепних судин, артерій нижніх і верхніх кінцівок, вен нижніх і верхніх кінцівок, ниркових судин, черевного відділу аорти
Лікар Стоматолог Пехньо Василь Васильович на Doc.ua
Стоматолог-гнатолог. Усуває проблеми, викликані дисфункцією щелепи і патології зубощелепної системи. Член асоціації стоматологів України.
Лікар УЗД-фахівець Дацюк Олександр Ростиславович на Doc.ua
Функціональний діагност першої категорії з 12-річним досвідом роботи. Лікар професійно проводить ультразвукову діагностику. Приймає пацієнтів з 18 років.
Лікар Невролог Бавикіна Лідія Петрівна на Doc.ua
Лідія Петрівна кваліфікований лікар невролог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань центральної і периферичної нервової системи.
Лікар Терапевт Бабічева Інна Олександрівна на Doc.ua
Інна Олександрівна займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Є членом асоціації превентивної та антиейджинг медицини. Веде прийом дорослих пацієнтів
Лікар Отоларинголог, Хірург Пилипюк Дмитро Миколайович на Doc.ua
Дмитро Миколайович отоларинголог-хірург вищої категорії. Пріоритетними напрямками є: дитяча ЛОР-хірургія (шейверна і холодноплазменна аденотомія, тонзіллотомія, тонзилектомія, шунтування барабанних перетинок.); хірургічне лікування хропіння; хірургічне лікування хронічного тонзілліта; ендоскопічна хірургія порожнини носа, придаткових пазух носа і основи черепа: ендоскопічна септопластика, конхопластика, гайморотомія, етмоідотомія, фронтотомія, сфеноідотомія, FESS, закриття назальной ліквореї, здійснення внутрішньоносових доступу при операціях на гіпофізі та ін.
Лікар Гастроентеролог, УЗД-фахівець Ткалик Олена Миколаївна на Doc.ua
Лікар консультує маленьких пацієнтів із захворюваннями органів шлунково-кишкового тракту - гепатит, цироз та фіброз печінки, запальні захворювання кишечника, целіакія