Приватні лікарі Києва

Лікар Стоматолог Куніцина Христина Вікторівна на Doc.ua
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед другої категорії спеціалізується в області естетичної стоматології, проводить установку керамічних, а також прямих (моментальних) вінірів, цирконієвих коронок і протезів з інших матеріалів
Лікар Акушер-гінеколог, Ендоскопіст Молодиченко  Максим Сергійович на Doc.ua
Молодиченко Максим Сергійович
Лікар першої категорії
Кандидат медичних наук, акушер-гінеколог з досвідом як наукової, так і практичної роботи. Спеціалізується на комплексній діагностиці та лікуванні патологій жіночої статевої сфери при різних видах безпліддя, проведенні малоінвазивних репродуктивних процедур. Консультує і спостерігає своїх пацієнток протягом всього терміну вагітності.
Лікар Інфекціоніст Литвиновська Катерина Станіславівна на Doc.ua
Доктор займається діагностикою та лікуванням кишкових і респіраторних інфекцій, герпетичних інфекцій, ВІЛ-інфекції, нейроінфекцій у дітей. Також підбирає схему лікування для дітей з імунодефіцитом
Лікар Анестезіолог Слободяник Дмитро Вікторович на Doc.ua
Лікар-анестезіолог другої категорії володіє всіма видами анестезії (загальна і регіональна анестезії). Допомагає пацієнтам підібрати оптимальний вид знеболювання і препарати, які для цього потрібні
Лікар Стоматолог Яковчук Владислав Петрович на Doc.ua
Яковчук Владислав Петрович - стоматолог-ортодонт, володіє різними методами знімного і незнімного ортодонтичного лікування, в тому числі керамічними, лінгвальними й сапфіровими брекет-системами, трейнерами. Має кілька рацпропозицій. Сертифікований фахівець по роботі з елайнерами Easy Align
Лікар Стоматолог Прохоренко Анна Дмитриївна на Doc.ua
Анна Дмитрівна спеціалізується на проведенні терапевтичних процедур стоматологічного профілю. Займається пломбуванням кореневих каналів і установкою пломб, проводить відбілювання, професійне чищення порожнини рота, реставрації зубного ряду. До неї звертаються з карієсом, пульпітом, клиноподібними дефектами, періодонтитом, патологічною стертістю і гіперестезією зубів.
Лікар УЗД-фахівець, Уролог Нецкар Дмитро Володимирович на Doc.ua
Лікар-уролог Нецкар Дмитро Володимирович володіє всіма методами обстеження урологічних хворих (фізикальні, інструментальні, УЗД, рентгенологічні), проводить консервативне і хірургічне лікування захворювань сечостатевої системи, лікування неспецифічних захворювань нирок
Лікар Стоматолог-хірург, Стоматолог-ортопед Копичко Денис Миколайович на Doc.ua
Копичко Денис Миколайович - висококваліфікований стоматолог-ортопед, хірург і імплантолог. Проводить процедури по імплантації, протезуванню, видаленню зубів; лікуванню уві сні, гігієнічній чистці
Лікар Психолог, Психотерапевт Величко Юлія Вікторівна на Doc.ua
Психолог, психотерапевт Юлія Величко працює в методі когнітивно-поведінкової терапії. Веде прийом дорослих, дітей і підлітків. Член Української асоціації когнітивно-поведінкової терапії
Лікар Подолог Войницька Альона на Doc.ua
Досвідчений лікар-подолог приймає пацієнтів з проблемами ступень і нігтів. Використовуючи високоякісне обладнання проводить лікування гіперкератозу стопи, врослого нігтя, грибка стопи і нігтів, виконує видалення бородавок, мозолів і протезування нігтьової пластини