Приватні лікарі Києва

Лікар Хірург, Ендокринолог, Хірург-онколог Остафійчук Мар'ян Васильович на Doc.ua
Київ, вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
Лікар Стоматолог Шевченко Тетяна Василівна на Doc.ua
Виконує весь перелік процедур з лікування і реконструкції зубів, включаючи протезування і естетичну стоматологію.
Лікар Стоматолог Гришко Катерина Сергіївна на Doc.ua
Стоматолог-терапевт другої категорії. Займається загальним лікуванням зубів: пломбує каріозні порожнини, видаляє зубні "нерви", лікує пульпіт, періодонтит, стоматит, флюс, проводить процедуру відбілювання.
Лікар Стоматолог Данилів Роман Миколайович на Doc.ua
Головний лікар стоматологічної клініки "Діаманти", стоматолог-ортопед першої категорії, займається усіма видами знімного і незнімного протезування зубів, протезуванням зубів на шифт, установкою вінірів та зубних вкладок.
Лікар Офтальмолог Гаврилюк Сергій Григорович на Doc.ua
Лікар-офтальмолог, основний напрямок роботи - виконання хірургічних втручань (пластика і корекція, антиглаукоматозні операції, імплантація дренажних систем, видалення птерігіума, новоутворень і т.д.).
Лікар Офтальмолог Дейниченко Іванна Іларіївна на Doc.ua
Займається функціональної діагностикою: кератотопографією, лазеро- оптичною біометрією, ретинотомографією, флуоресцентною ангіографією. Також розраховує інтраокулярні і факічні лінзи.
Лікар Кардіолог, Терапевт, Лікар екстреної медицини Редько Олексій Валерійович на Doc.ua
Терапевт першої категорії, кардіолог, лікар невідкладної допомоги, надає кваліфіковану медичну допомогу в лікуванні кардіологічних, дихальних, ендокринних, інфекційних захворювань і патологій мочевидільної і травної систем. Веде прийом дітей з 6 років.
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець, Сімейний лікар, Лікар екстреної медицини Борозенець Володимир Віталійович на Doc.ua
Сімейний лікар першої категорії, кардіолог, УЗД-фахівець, приймає дорослих і дітей з 6 років, займається лікуванням хронічних захворювань внутрішніх систем організму, інфекційних сезонних захворювань, ендокринних порушень.
Лікар Рентгенолог Шевченко Володимир Сергійович на Doc.ua
Лікар-рентгенолог, має другу лікарську категорію. Займається проведенням рентгенологічного обстеження пацієнтів клініки «Інновація».
Лікар Офтальмолог Бєлік Тетяна Валеріївна на Doc.ua
Офтальмолог, офтальмохірург. Займається рефракційною заміною кришталика, лазерною трабекулопластикою, непроникаючою склероектомією, лазерною дісцізієй вторинної катаракти, видаленням халязіона, птерігіума, лазерною коагуляцією сітківки, імплантацією клапана, підбором контактних лінз, а також окулярів