Приватні лікарі Києва

Запоріжжя,
Лікар Невролог Мануйлов Микола Сергійович на Doc.ua
Запоріжжя,
Лікар Анестезіолог Першакова Ірина Олександрівна на Doc.ua
Неонатолог, дитячий анестезіолог, фахівець з проведення інтенсивної терапії для новонароджених.
Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Каплан Ганна В'ячеславівна на Doc.ua
Досвідчений дерматовенеролог з великою практикою лікування (21 рік) захворювань шкіри. Діагностує і видаляє новоутворення (папіломи, бородавки, невуси, ангіоми, кератоми). Також проводить косметологічні процедури з омолодження із застосуванням новітніх методик: ботулінотерпапію, мезотерапію, пілінги різного ступеня.
Лікар Акушер-гінеколог, Репродуктолог Плахотна Оксана Валеріївна на Doc.ua
Доктор з 2006 року спеціалізується на лікуванні жіночого безпліддя методами допоміжних репродуктивних технологій, проводить діагностику, профілактику і лікування запальних гінекологічних захворювань, аномалій вагітності і родових травм
Лікар УЗД-фахівець Жданова Олена Геннадіївна на Doc.ua
Сонолог з більш ніж 20-річним стажем роботи. До лікаря звертаються за діагностикою пацієнти з захворюваннями печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, нирок, простатит, зобом і новоутвореннями в різних органах. Пройшла курси по УЗД, гепатології, дієтології, алергології, гомеопатії
Лікар Стоматолог Захарченко Олександр Геннадійович на Doc.ua
Висококваліфікований фахівець в області радіології з великим стажем. Основним напрямком роботи Олександра Геннадійовича є проведення різних діагностичних заходів, таких як: рентгенографія, комп'ютерна томографія, онтопантомограма та ін.
Лікар Акушер-гінеколог Герасименко Наталія Петрівна на Doc.ua
Висококваліфікований гінеколог, за плечима якого багаторічний досвід і великий список успішних пологів. Надає всі види амбулаторної акушерсько-гінекологічної та консультативно-діагностичної допомоги вагітним. При необхідності виконує оперативні втручання, супроводжує пацієнток під час пологів
Лікар Педіатр, Сімейний лікар Максименко Олексій Володимирович на Doc.ua
Лікар діагностує і проводить лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, нервової, серцево-судинної систем, захворювань ЛОР-органів, дихальних шляхів, алергічних станів, інфекційних хвороб, дерматологічних проблем та ін. Консультує пацієнтів різного віку. Спостерігає і контролює розвиток дітей до року, займається лікуванням часто хворіючих дітей дошкільного та шкільного віку, планує і проводить вакцинацію, дає рекомендації по режиму, загартовуванню
Лікар Рентгенолог Шараєвський Олег Анатолійович на Doc.ua
Олег Анатолійович здійснює КТ і МРТ діагностику, працює в напрямках: нейрорадіологія, онкорадіологія, кардіорадіологія, невідкладна радіологія, радіологія молочних залоз. В роботі керується загальноприйнятими міжнародними стандартами діагностики та міжнародним класифікатором захворювань (AJCC, RECISTv2, mRECIST, RANO)