Приватні лікарі Києва

Лікар Дерматовенеролог Дукалова Вікторія Вікторівна на Doc.ua
Харків, вул. Кооперативна, 28
Дерматовенеролог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні хвороб урологічного, гінекологічного профілів: мікоплазмозу, кандидозу, уреаплазмозу, генітального герпесу, псоріазу, бактеріального уретриту, гонореї, трихомоніазу, ВІЛ-інфекції, сифілісу, хламідіозу, м'якого шанкра і ін.
Лікар Лікар нетрадиційної медицини Мелентьєв Микола Юрійович на Doc.ua
Одеса, вул. Князівська, 23
Микола Юрійович є підполковником медичної служби в запасі, 12 останніх років фахівець професійно працює в напрямку біорезонансної медицини, займаючись терапією запальних патологій гострого і затяжного характеру, інфекційних і дегенеративних захворювань.
Лікар Хірург Воронков Андрій Юрійович на Doc.ua
Миколаїв, пр-т. Центральний (Леніна), 71 а
Миколаїв, вул. Галини Петрової, 2/1
Доктор Воронков здійснює широкий спектр лазерних і малих хірургічних втручань в терапії хірургічних патологій шкіри, статевих органів, гриж у пацієнтів дитячого та підліткового віку.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Товкус Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Миколаїв, пр-т. Центральний (Леніна), 71 а
Тетяна Миколаївна допомагає жінкам в ситуаціях, пов'язаних з патологічними змінами в роботі і структурі репродуктивних органів, здійснюючи діагностику і відповідну терапію.
Лікар УЗД-фахівець Ульянова Наталія Миколаївна на Doc.ua
Сфера професійних інтересів доктора Ульянової включає вдосконалення вже наявних навичок в ультрасонографії, активне напрацювання нових, роботу з новими апаратами і технологіями в ультразвук. На сьогоднішній день Наталя Миколаївна проводить абсолютно весь спектр УЗ-досліджень.
Лікар Офтальмолог Адамчук Лариса Олександрівна на Doc.ua
Лікар Стоматолог Бачинський Олег Євстахійович на Doc.ua
Доктор Бачинський О.Е. виконує сучасне лікування м'яких тканин зуба при запальних процесах, корекцію карієсу, косметичну реставрацію зубного ряду, шинування рухомих зубів, а також здійснює професійний догляд за ротовою порожниною.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Кулієва Лілія Рузаковна на Doc.ua
Лілія Рузаковна лікар-гінеколог з великим досвідом роботи, вона виконує такі процедури, як кольпоскопія, вакуум-аспірація, медикаментозне переривання вагітності, діагностичне вишкрібання порожнини матки, офісну гістероскопію і малі гінекологічні операції.
Лікар Невролог Чубар Олександра Борисівна на Doc.ua
Чубар Олександра - лікар-невролог вищої категорії. Кандидатка в Заслужені доктора України. Начальник неврологічного відділення поліклініки. Займається консультуванням всього спектра неврологічних захворювань, їх причини, механізм розвитку, симптоми, способи діагностики та лікування.
Лікар Педіатр Середа Ірина Михайлівна на Doc.ua
Середа Ірина Михайлівна
Середа І.М. вже більше 24 років займається медичною практикою в області педіатрії. Проводить терапію і діагностику захворювань різних вікових груп.