Приватні лікарі Києва

Лікар Мамолог Лосєв Віктор Олександрович на Doc.ua
Лікар вищої категорії, закінчив клінічну ординатуру по мамології. Також Віктор Лосєв має більше 30-ти написаних статей, виступів на телебаченні і по теперішній час проводить лекції по своїй спеціальності.
Лікар Офтальмолог Кравцова Наталія Миколаївна на Doc.ua
Володіє всіма навичками і вміннями лікаря-офтальмолога, а саме: огляд та лікування переднього відрізка ока, огляд та лікування прозорих оболонок ока, огляд та лікування глибоких оболонок ока - судинної, сітківки, нервових шляхів. Наталія Миколаївна володіє всіма діагностичними методами по нейроофтальмології, з хірургічного лікування переднього відрізка ока, а також всіма сучасними методами оптометрії.
Лікар Кардіолог Мислицький Микола Володимирович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні та реабілітації пацієнтів перенесли хвороби серця. Займається лікуванням таких хвороб: інфаркт, передінфарктний стан, гіпертонія, міокардит, гіпотонія, ішемічні хвороби серця.
Лікар УЗД-фахівець Рум'янцева Ірина Сергіївна на Doc.ua
Лікар Лікар екстреної медицини Шепель Юрій Михайлович на Doc.ua
Лікар екстреної медицини - фахівець широкого профілю. Виконує весь обсяг процедур надання екстреної допомоги і спеціалізується на лікуванні захворювань терапевтичного, педіатричного, кардіологічного та гастроентерологічного направлення. Лікар екстреної медицини - фахівець широкого профілю. Виконує весь обсяг процедур надання екстреної допомоги і спеціалізується на лікуванні захворювань терапевтичного, педіатричного, кардіологічного та гастроентерологічного напрямків.
Лікар Терапевт Пономаренко Світлана Борисівна на Doc.ua
Світлана Борисівна фахівець в області терапії
Лікар Масажист Дем'янець Алла Альбертівна на Doc.ua
Алла Альбертівна спеціалізується на проведенні посттравматичної реабілітації, лікувальної фізкультури, профілактично, лікувального і банкового масажу, проводить навчання по грудничковому плаванні, гімнастиці на м'ячі і т.д.
Лікар Кардіолог, Лікар екстреної медицини Дутчак Михайло Григорович на Doc.ua
Михайло Григорович займається діагностикою та лікуванням невідкладних станів в неврології, кардіології, захворювань дихальних шляхів, проводить всі необхідні реанімаційні заходи
Лікар Кардіолог Рухленко Сергій Миколайович на Doc.ua
Рухленко Сергій Миколайович
Кваліфікований фахівець з великим досвідом роботи. Займається такими проблемами як: ішемічна хвороба серця, стенокардія, гострий коронарний синдром, серцева недостатність, порушення серцевого ритму, гіпертонічна хвороба і кризи
Лікар Хірург Алібаєва Зарема Енверовна на Doc.ua
Лікар-хірург вищої категорії понад 30-ти років займається лікуванням хвороб внутрішніх органів за допомогою оперативних втручань. Виконує широкий спектр діагностичних і лікувальних процедур. Здійснює професійні огляди після операцій, перев'язки, накладення швів, видалення новоутворень шкірного покриву