Галина Володимирівна - терапевт, лікар вищої кваліфікаційної категорії. Займається діагностикою та лікуванням простудних захворювань та їх ускладнень, серцево-судинних захворювань. Відвідує різні курси, тренінги та конференції
Ольга Іванівна лікар педіатр вищої категорії, займається діагностикою та лікуванням гострих, хронічних, інфекційних захворювань у дітей. Проводить побудову програм раціонального вигодовування, вакцинацію, профілактику глистових інвазій.
Любомир Романович лікар терапевт, кардіолог, anti-age терапевт. Чинний член Української асоціації превентивної та антиейджинг медицини. Проводить детокс організму, cтресс-менеджмент, корекцію метаболічного синдрому та ін.
Наталія Анатоліївна – лікар психіатр вищої категорії. Спеціалізується на психофармакологічному та психотерапевтичному супроводі психосоматичних та психічних розладів.
Маю багатий досвід в лікуванні пацієнтів на гострий інсульт, (проведено більш ніж 30 тромболізісів) і хронічні судинні захворювання; багатий позитивний досвід в лікуванні мігрені (з урахуванням сучасних міжнародних протоколів та рекомендацій), в лікуванні, пароксизмальних гемікраній та іншіх видів головного болю; патології хребта та периферійної нервової системи; больових синдромів, лікуванні пацієнтів з астено-депресивними синдромами різної етіології.
Лікар-ендокринолог вищої категорії з понад 32-річним досвідом. Спеціалізується на лікуванні ендокринної патології, з особливою увагою до профілактики діабетичної стопи, корекції метаболічних порушень, пов’язаних із надлишковою вагою, а також діагностики та терапії остеопенії, остеопорозу ендокринного генезу та захворювань щитоподібної залози.
Наталія Олександрівна виконує ультразвукові дослідження на органах черевної порожнини, урологічну, гінекологічну діагностику. Проводить УЗД в акушерстві (вагітність до 15 тижнів), дослідження молочної, щитовидної залоз. Автор науково-практичних робіт.