Приватні лікарі Києва

Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед Нешенко Світлана Леонідівна на Doc.ua
Київ, вул. Кирилловская, 126/2
Консультує, проводить обстеження зубів і ясен, якісно і комфортно усуває виявлені дефекти і захворювання, застосовуючи найсучасніші технологічні прийоми і матеріали. Грамотний, приємний в спілкуванні і акуратний в роботі лікар з великим практичним досвідом.
Лікар УЗД-фахівець Федоренко Антоніна Василівна на Doc.ua
УЗД-фахівець. Проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини, нирок, органів малого таза, щитовидної залози і лімфовузлів, м'яких тканин.
Лікар Масажист Дроненко Валентина Федорівна на Doc.ua
Київ, пр. Петра Григоренка, 24
Валентина Федорівна - фахівець зі стажем роботи понад 31 рік. Вона володіє великим багажем знань з фізіології і якісно виконує підводний ручний гідромасаж. Валентина Федорівна допоможе позбутися від небажаних сантиметрів і целюліту, подбає про відновлення тонусу м'язів.
Лікар Анестезіолог Цвєтков Антон Володимирович на Doc.ua
Київ, вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
Послуги для дітей. Проводить підготовку та анестезіологічне забезпечення пацієнтам при планових втручаннях та під час діагностичних досліджень (МРТ, МР-спектроскопія). Володіє техніками проведення внутрішньовенним і ендотрахеальним наркозами, спинномозковою анестезією. Проводить інтенсивну терапію при різних патологічних станах у дітей. Анестезіологічний супровід рентгеноконтрастних досліджень і лікувально-діагностичних процедур, володіє навичками плазмаферезу.
Лікар Нарколог, Психотерапевт Малайрев Анатолій Іванович на Doc.ua
Нарколог, психотерапевт з тридцятирічним досвідом роботи, займається порятунком від алкогольної, наркотичної та інших залежностей, допомагає в позбавленні від зайвої ваги.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Хірург Хабрат Борис Володимирович на Doc.ua
Лікар-хірург, акушер-гінеколог, кандидат медичних наук. Успішно проводить лікування жіночих хвороб, усуває такі проблеми як ерозія шийки матки, жіноче безпліддя, дисплазія шийки матки та ін.
Лікар Психіатр, Психолог, Психотерапевт Вараксін Ігор Вікторович на Doc.ua
Вараксін Ігор Вікторович
Миколаїв, Пр. Центральний, 9
Дніпро, вул. Олеся Гончара, 28-А
Запоріжжя, вул. Незалежної України, 40А
Одеса, Французький бульвар, 12/1
Психіатр вищої категорії, валеолог, психофізіолог, психотерапевт. Є головним фахівцем з південно-центральному регіону Слов'янського альянсу оздоровчих тренінгових програм у сфері методик корекції ваги. Також його авторству належать інтегративні програми щодо коригування харчової залежності, надмірної ваги, булімії, інших адикцій - всі вони підтверджені 36 авторськими свідоцтвами, 11 держпатентами.
Лікар Стоматолог Яменц Ангеліна Юріївна на Doc.ua
Харків, вул. Пушкінська, 67
Працює стоматологом протягом 30 років, спеціалізується на якісному лікуванні захворювань зубів, пародонту, займається лікуванням дітей і профілактикою стоматологічних захворювань.
Лікар Невролог Кляшторна Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Займається виявленням судинної, а також рухової патології. Доктор Кляшторна лікує енурез, безсоння, невралгії, порушення ходи, наслідки інсульту, зниження зору, викликане стресом і ін.
Лікар Гастроентеролог, Гомеопат, Терапевт Ясінська Наталія Володимирівна на Doc.ua
Лікар-терапевт, гастроентеролог, гомеопат, геронтолог, має вищу категорію, проводить консультації, лікування пацієнтів від 3-х років, геронтологічних хворих, призначення небулайзерної терапії (інгаляція ліків).