Доктор стоматолог-терапевт, ендодонтист. Проводить лікування карієсу будь-якої складності, лікування каналів під мікроскопом (пульпіт), виконує прямі реставрації, професійну гігієну ротової порожнини
Олена Сергіївна – лікар-стоматолог терапевт та ендодонтист. Здійснює обробку та пломбування кореневих каналів зубів під мікроскопом. До того ж лікар лікує карієс, проводить художню реставрацію зубів, професійну гігієну і відбілювання зубів. За потреби проведе урок гігієни та підбір індивідуальних засобів. Олена Сергіївна веде і дитячий прийом (лікування карієсу молочних зубів та його ускладнень, видалення молочних зубів).
Святослав Владиславович - лікар стоматолог - ендодонт. Проводить консультативний прийом,
лікування карієсу, лікування зубів під мікроскопом,
естетичні реставрації зубів, лікування кореневих каналів. Приймає дорослих і дітей від 16 років.
Анна Сергіївна — терапевт, ендодонтист. Займається лікуванням карієсу, каналів зуба, пульпіту, періодонтиту. Проводить професійну гігієну порожнини рота, відбілювання зубів ZOOM 4, лікування карієсу методом ICON і лікування зубів під мікроскопом