Ендодонти Києва

clear
Лікар Стоматолог, Ендодонт, Ендодонтист, Стоматолог-терапевт Кухар  Ігор  Васильович на Doc.ua
Лікар Стоматолог, Ендодонт Хабрат Катерина Валеріївна на Doc.ua
Катерина Валеріївна — стоматолог-терапевт, ендодонтист. Займається лікуванням карієсу, каналів зуба, пульпіту, періодонтиту. Проводить лікування карієсу методом ICON і лікування зубів уві сні. Одна з перших, хто в клініці почала працювати з мікроскопом ZUMAX. Регулярно проходить курси підвищення кваліфікації, семінари, майстер класи з ендодонтії, роботі з мікроскопом і реставрації
Лікар Стоматолог, Ендодонт Євстіфеєв  Антон  Валерійович на Doc.ua
Антон Валерійович спеціалізується на терапевтичній стоматології, ендодонтії. Проводить лікування пульпіту та періодонтиту, а також лікування кореневих каналів під мікроскопом.
Лікар Стоматолог, Ендодонт Чалова Марія Кирилівна на Doc.ua
Марія Кирилівна — терапевт, ендодонтист. Займається лікуванням карієсу, каналів зуба, пульпіту, періодонтиту. Проводить професійну гігієну порожнини рота, відбілювання зубів ZOOM 4, лікування карієсу методом ICON і лікування зубів під мікроскопом
Лікар Стоматолог, Ендодонт, Ендодонтист, Стоматолог-терапевт Новік Милена Євгеніївна на Doc.ua
Новік Мілена Євгеніївна - лікар стоматолог терапевт в мережі стоматологічних клінік Люмі Дент. Спеціалізується на проведенні професійної гігієни порожнини рота, відбілюванні зубів, діагностиці та лікуванні карієсу та некаріозних уражень. Проводить лікування та пломбування кореневих каналів. У своїй роботі використовує лише новітні методики та найкраще обладнання.
Лікар Ендодонт, Ендодонтист, Стоматолог-терапевт Жуков Богдан Олександрович на Doc.ua
Лікар Стоматолог, Ендодонт, Ендодонтист, Стоматолог-терапевт Горбецький Артем Васильович на Doc.ua
Лікар Стоматолог, Ендодонт, Ендодонтист, Стоматолог-терапевт Нестеренко  Гордій  Сергійович на Doc.ua
Лікар Стоматолог, Ендодонт, Ендодонтист, Стоматолог-терапевт Донець  Костянтин  Сергійович на Doc.ua
Лікар Стоматолог, Ендодонт Михайлюк Марк Михайлович на Doc.ua
Київ, вул. Центральна 19, офіс 100, ЖК Рів’єра 2
Доктор стоматолог-терапевт, ендодонтист. Проводить лікування карієсу будь-якої складності, лікування каналів під мікроскопом (пульпіт), виконує прямі реставрації, професійну гігієну ротової порожнини
chevron_left
Показати ще 3 Лікаріautorenew
5 6