Дитячі лікарі Києва

Лікар Масажист Анастасія (Студія масажу Михайла Гузь) на Doc.ua
Виконує такі види масажу: класичний масаж всього тіла, оздоровчий масаж, моделюючий, лімфодренажний, антицелюлітний, дитячий, масаж обличчя, голови, медовий, розслаблюючий
Лікар Стоматолог Голощук Євген Валентинович на Doc.ua
Дитячий стоматолог. Євген Валентинович володіє сучасними методиками у галузі дитячої терапевтичної стоматології. Займається лікуванням карієсу, каналів зуба, пульпіту, періодонтиту та ін.
Лікар Гастроентеролог, Педіатр, Консультант з грудного вигодовування Лебедюк Анна Вячеславівна на Doc.ua
Анна В'ячеславівна - лікар педіатр. Постійно бере участь в майстер класах та семінарах з питань актуальних дитячої гастроентерології, проблемні питання профілактики та лікування інфекційних і соматичних захворювань у дітей, ключових питань дитячої неврології. В свої лікарській діяльності користується сучасною, доказовою медичною інформацією.
Лікар Стоматолог, Ендодонт Інжиївська  Альона Сергіївна на Doc.ua
Олена Сергіївна – лікар-стоматолог терапевт та ендодонтист. Здійснює обробку та пломбування кореневих каналів зубів під мікроскопом. До того ж лікар лікує карієс, проводить художню реставрацію зубів, професійну гігієну і відбілювання зубів. За потреби проведе урок гігієни та підбір індивідуальних засобів. Олена Сергіївна веде і дитячий прийом (лікування карієсу молочних зубів та його ускладнень, видалення молочних зубів).
Лікар Рентгенолог Ружицька Світлана Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на рентгенології
Лікар Подолог Корольов Дмитро Єгорович на Doc.ua
Спеціалізується на оніхозачистці нігтьових пластин та медичному апаратному педикюрі, виконує обробку п'яткових тріщин, резекцію врослого нігтя та встановлення коригувальних систем, видаляє мозолі та натоптиші.
Лікар Дерматолог Юрченко Катерина Євгенівна на Doc.ua
Катерина Євгенівна досвідчений лікар-дерматовенеролог, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, волосся і нігтів. Надає кваліфіковану допомогу пацієнтам з різними гострими та хронічними дерматологічними проблемами, а також займається профілактикою шкірних захворювань. У своїй роботі Катерина Євгенівна застосовує сучасні методи діагностики та лікування, що дає змогу досягти високих результатів. У своїй практиці дотримується міжнародних протоколів та сучасних методів лікування. Має індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Лікар Масажист, Реабілітолог Кабанчук   Василь Вікторович на Doc.ua
Василь Вікторович спеціалізується на проведенні фізичної реабілітації та різних видах масажу. Лікар працює як з дорослими, так і з дітьми з 6 років.
Лікар Психолог Кибенко  Наталія Михайлівна на Doc.ua
Наталія Михайлівна – психолог вищої категорії. Консультує дорослих та дітей віком від 3 років. Надає допомогу при непростих життєвих ситуаціях (втрата близького, розлучення, зміна діяльності тощо), підвищеної тривожності, зниженою самооцінкою, дитячі страхи, дитяча агресія, енурез тощо. Також Наталія Іванівна проводить перевірку готовності дитини до школи.
Лікар Психолог Слободенюк Олег Юрійович  на Doc.ua
Олег Юрійович спеціалізується на дитячій психології, терапії сенсорної інтеграції. Проводить консультації батьків (як взаємодіяти з дитиною з урахуванням її сенсорних особливостей), діагностику сенсорних порушень, розробку сенсорної дієти, балансування сенсорних систем дитини.