Діана Володимирівна лікар загальної практики – сімейний лікар. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дихальної, серцево-судинної, сечовидільної, неврологічних захворювань, шлунково-кишкового тракту. Приймає дорослих і дітей з 6-ти років.
Марина Віталіївна фахівець в області остеопатії і масажу. Проводить лікування болей в шиї, спині, попереку; головного болю; остеохондрозу, протрузий; кісточки на стопах; ЛОР-захворюваннь; хвороб шлунково-кишкового тракту; ВСД; тривожності; естетичних проблем обличчя: зморшки, асиметрія, запалі очі, 2-е підборіддя, птоз; підвищеної тривожності і депресії; порушеннь дихання та ін.
В компетенцію лікаря Анастасії Михайлівни входить лікування таких захворювань і патологій, як: дислалія, дизартрія, заїкання, розлади аутистичного спектру, гіперактивність
Катерина В'ячеславівна спеціалізується на профілактиці та лікуванні захворювань у дітей від 0 до 18 років. Здійснює патронаж новонароджених, консультації з вигодовування та харчування. Проводить вакцинацію згідно з календарем щеплень та рекомендованим щепленням, при необхідності складає індивідуальний графік вакцинації. Лікар лікує хвороби дихальної системи, шлунково-кишкового тракту, сечовидільної системи
Я лікар-УЗД із сучасними методами діагностики захворювань. Моя мета-допомогти зберегти здоров’я пацієнтів, користуючись протоколами МОЗ та науковими даними.
Дитячий стоматолог, спеціалізується на герметизації фісур, лікуванні карієсу, навчанні правильному чищенню зубів, спостереженні за станом ротової порожнини у дитини.