Дитячі лікарі Києва

Лікар Масажист Базарова Світлана Володимирівна на Doc.ua
Харків, вул. Чернишевського, 31 а
Спеціалізується на проведенні терапевтичного масажу тіла, обличчя. Також проводить лімфодренажний масаж ніг, класичний масаж тіла.
Лікар Масажист, Реабілітолог Більська Юлія Олександрівна на Doc.ua
Львів, вул. Антоновича, 102
Юлія Олександрівна займається постопераційною та посттравматичною реабілітацією пацієнтів, виконує всі види масажу, проводить заняття із лікувальної фізкультури, розвиваючі фізичні заняття з немовлятами.
Лікар Стоматолог Баканова Яна Валеріївна на Doc.ua
Яна Валеріївна обіймає посаду завідувач відділенням дитячої стоматології медичного центру "Медіса-Поділ". На думку фахівця для того щоб бути хорошим дитячим стоматологом, недостатньо лише стоматологічних умінь, потрібно ще й бути психологом, адже тільки тоді прийом у стоматолога для дитини пройде не тільки з користю, але і з комфортом.
Лікар Стоматолог Козаченко Дар'я Юріївна на Doc.ua
Дитячий лікар стоматолог, в роботі використовує індивідуальний підхід, намагаючись стати для кожної дитини другом. Співпрацює з батьками, щоб лікування карієсу, зубного каменю і т.д. було найбільш ефективно. Проводить герметизацію фісур, видалення молочних зубів, фторування.
Лікар Реабілітолог Білозерська Ганна на Doc.ua
Білозерська Ганна
Лікар-фізіотерапевт, спеціалізується на спортивній реабілітації, а також лікуванні дихальних хвороб, кишкового тракту у дітей і дорослих. Володіє польською, українською, російською та англійською мовами. Понад п'ять років в медицині.
Лікар Стоматолог Оболонська Ольга Григорівна на Doc.ua
Ольга Григорівна є фахівцем з терапевтичної стоматології, веде дитячий прийом. Професійні інтереси - лікування захворювань слизової оболонки, профілактика карієсу, гігієна, лікування карієсу всіх форм, ендодонтія.
Лікар Хірург Соручан Валерія Петрівна на Doc.ua
Сфера професійної діяльності дитячого хірурга Валерії Петрівни зачіпає надання ендоскопічної, планової і невідкладної допомоги при кровотечах в системі травлення, при травматичних ураженнях стравоходу, при портальній гіпертензії та ін. Авторству Валерії Петрівни належить близько 10 наукових робіт.
Лікар Стоматолог Шеренговська Леся Василівна на Doc.ua
Лікар, Леся Василівна, є професійним стоматологом і пропонує послуги ортодонта та дитячого стоматолога. Доктор проводить різні процедури по лікуванню і естетичному відновленню зубів.
Лікар Хірург Корнійчук Олена Сергіївна на Doc.ua
Лікар - фахівець в області дитячої хірургії. Проводить сучасну діагностику, підбирає оптимальне і найбільш ефективне консервативне і оперативне лікування.
Лікар Ортопед, Травматолог Кулабухов Юрій Юрійович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні порушень фізичного розвитку у дітей: дисплазія кульшового суглоба, деформація ступні, плоскостопість, остеохондропатия, рахіт, викривлення шиї, клишоногість, синдактилія, х-образні ноги, варусна деформація колінних суглобів.