Дитячі лікарі Києва

Лікар Логопед Сасова Галина Сергіївна на Doc.ua
Спеціаліст в питаннях мовної терапії, що володіє безліччю різнопланових методик по корекції порушень пов'язаних із загальним недорозвиненням мови, дислексією, дисграфією, логоневрозом і іншими захворюваннями з області логопедії
Лікар Гінеколог Березина Оксана В'ячеславівна на Doc.ua
Спеціаліст в питаннях лікування різних гінекологічних патологій у пацієнтів дитячого та підліткового віку, таких як порушення менструального циклу, запальні захворювання жіночих статевих органів, ендокринні проблеми гінекологічного характеру і. т. д. Важливим є і те, що Оксана В’ячеславівна також спеціалізується на ультразвукових дослідженнях в області гінекології
Лікар Психолог Берлюта Ольга Валентинівна на Doc.ua
Спеціаліст надає психоконсультаційні послуги та проводить психотерапевтичну роботу з дітьми та дорослими. Лікар спеціалізується на розладах поведінки у дітей, фобіях, СДУГ, труднощах адаптації та іншої дитячої проблематики. Супроводжує маленьких клієнтів спільно з неврологами, психіатрами, логопедами
Лікар Стоматолог Бурдейна Ірина Миколаївна на Doc.ua
Ірина Миколаївна - досвідчений лікар в області дитячої стоматології, проводить профілактику і лікування зубів в молочному і змінному прикусі за допомогою сучасних технік. Знаходить індивідуальний підхід до кожної дитини, щоб стати для неї в першу чергу другом
Лікар Хірург, Ендоскопіст Антоненко Олексій Миколайович на Doc.ua
Лікар-хірург, ендоскопіст приймає дорослих і дітей від 6 років. Здійснює планові і ургентні оперативні втручання на органах черевної порожнини, діагностичну і лікувальну ендоскопію бронхів, шлунка, стравоходу і кишечника. Займається видаленням гнійних утворень шкіри, сторонніх тіл з шлунково-кишкового тракту, поліпів
Лікар Стоматолог Волохович Олена Геннадіївна на Doc.ua
Лікар-стоматолог другої категорії
Лікар Педіатр Хоменчук Ольга Володимирівна на Doc.ua
Ольга Володимирівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектра дитячих захворювань. Займається лікуванням інфекційних респіраторних захворювань, патологій травної системи. Складає індивідуальні графіки вакцинації. Проводить патронаж дітей до 1 року
Лікар УЗД-фахівець Бариська Іванна Олегівна на Doc.ua
Бариська Іванна Олегівна
Іванна Олегівна має вищу кваліфікаційну категорію, веде активну наукову діяльність. Лікар спеціалізується на проведенні обстежень, спрямованих на оцінку стану внутрішніх органів, за допомогою УЗД. Відстеження їх функції та характеристик органів імунної системи. Діагностує захворювання органів травлення, сечовидільної і кровоносної систем, молочних залоз, суглобів і м'яких тканин, статевих органів у чоловіків і жінок
Лікар Дерматолог Татарчук Марина Володимирівна на Doc.ua
Дитячий дерматолог. Володіє навичками дерматоскопії, методом радіохвильового видалення новоутворень, кріодеструкції і косметологічними навичками. Дуже уважна, підходить до проблеми всебічно, дає грамотні рекомендації, які не завжди полягають в прийомі будь-яких препаратів, іноді це просто правильний догляд за шкірою
Лікар Стоматолог, Щелепно-лицьовий хірург Завражнов Іван Сергійович на Doc.ua
Лікар проведе діагностику, надасть консультацію з приводу таких проблем із зубами, як: відсутність зубів (адентія), карієс, видалення кіст щелеп, а також видалить зуб будь-якої складності, зробить імплантацію зубів і ін.