Дитячі лікарі Києва

Лікар Невролог, Педіатр Сухоручкіна Оксана Володимирівна на Doc.ua
Київ, вул. Вишгородська, 45
Дитячий невролог Cухоручкіна Оксана Володимирівна працює з діагностикою та лікуванням таких захворювань у дітей: нервово-м'язові захворювання, епілепсії, тіки, поведінкова неврологія (синдром дефіциту уваги з гіперактивністю, енурез, енкопрез), наслідки перинатального ушкодження центральної нервової системи. Крім цього лікар Оксана Володимирівна веде медичний нагляд за часто хворіють дітьми.
Лікар Отоларинголог Інтулова  Ольга  Вікторівна на Doc.ua
Київ, вул.Родини Крістерів, 20
Лікар Анестезіолог Гуменчук  Ігор  Ігорович на Doc.ua
Київ, вул. Здолбунівська, 9Б
Київ, вул. Соломії Крушельницької, 7
Сертифікований спеціаліст у проведенні різних видів седації при стоматологічних маніпуляціях, надання реанімаційної невідкладної допомоги та інтенсивної терапії. Фахівець з внутрішньовенної анестезії та ендотрахеального наркозу.
Лікар Пародонтолог Лясковець Марія  Юріївна на Doc.ua
Київ, вул. Костянтинівська, 22/17
Марія Юріївна лікар-стоматолог-пародонтолог. Спеціалізується на комп’ютерній діагностиці зубів і тканин пародонту, проведенні професійна гігієна порожнини рота, лікування гінгівіту та пародонтиту, пародонтологічному лікуванні, лазерному відбілюванні зубів та ін.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Шевченко (Сломінська) Анастасія  Юріївна на Doc.ua
Київ, вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
Детальний збір скарг. Індивідуальний підхід до діагностики та лікування. Чітке та зрозуміле роз’яснення необхідної інформації для пацієнта. Заохочення до профілактичних оглядів, а не лише лікування наслідків. Рекомендації щодо здорового способу життя. Комфортне планування та виношування вагітності.
Лікар Ортодонт Складанівська Марина Вадимівна на Doc.ua
Мене звати Марина! Я лікар-ортодонт. Мій загальний клінічний стаж складає більше 4 років. З раннього дитинства я мріяла бути лікарем, але вагалася , яким саме. Мене завжди надихала ідея допомагати людям і я була впевнена, що зможу втілити її в реальність. Уже у випускному класі уже точно визначилася, що я - майбутній стоматолог, і прикладала всі зусилля для досягнення цієї мети. Я безмежно задоволена своїм вибором, адже тепер втілюю дитячі мрії у життя. Я щаслива бачити щирі усмішки своїх пацієнтів та радість від отриманого результату власної роботи. Стоматологія - це мистецтво, а ми, лікарі-стоматологи, як скульптори, художники, - створюємо нову, гармонійну в естетичному, функціональному та анатомічному співвідношенні усмішку, впливаючи на весь організм у цілому.
Лікар Педіатр Юрків Ірина Василівна на Doc.ua
Юрків Ірина Василівна
Лікар-педіатр, здійснює спостереження за дітьми різних вікових груп. Навчає догляду за дитиною, правильному вихованню, надання першої медичної допомоги.
Лікар Логопед Шевченко Вікторія Вікторівна на Doc.ua
Харків, вул. Кооперативна, 28 а
Позбавляє дітей від вроджених, набутих дефектів і вад в усному мовленні, а саме заїкання, мутизм, дислексії. Консультує дітей з порушенням звуковимови, відмову від розмовної мови, затримки в розвитку.
Лікар Логопед Шпильова Наталія Сергіївна на Doc.ua
Логопед, професійні інтереси - позбавлення від порушень звуковимови, порушень мови, викликаних ураженням ЦНС, порушень мови, викликаних ущелиною неба, заїкання, афазії.
Лікар Ендокринолог Волобаєва Людмила Юріївна на Doc.ua
Спектр ендокринологічних проблем, які вирішує Людмила Юріївна, охоплює патологічні процеси, пов'язані з тиреопатологією, гормонами наднирників і гіпоталамо-гіпофізарної системи, діабетом, надмірною вагою, ендокринопатіями репродуктивної системи і інше. Людмила Іванівна консультує різні телевізійні програми і відомі медичні сайти.