Дитячі лікарі Києва

Лікар Ортодонт, Стоматолог Ковальчук  Юлія  Сергіївна   на Doc.ua
Досвідчений лікар стоматолог, лікар-ортодонт вищої категорії, має понад 1,5 тисячі успішно закінчених ортодонтичних клінічних випадків. Здобула профільну освіту в Київському медичному університеті. Має досвід роботи в Європі. Є автором численних наукових публікацій та дійсним членом Асоціації стоматологів України. Дійсним членом Асоціації ортодонтів України и Європи. Дійсний член лінгвальгих ортодонтів Європи. Дійсний член молодіжної секції асоціації ортодонтів України. Сертифікований лікар MRC Company и Invisalign Company. Регулярно вивчає монографії провідних світових фахівців, оскільки знає кілька іноземних мов. Постійно розвивається, підвищує свою кваліфікацію і здобуває знання закордоном, відвідує світові симпозіуми, курси та мастер-класи. Максимального результату у пацієнтів досягає завдяки великому досвіду у ортодонтії, знанням здобутих як на території України так і поза її межами, володінню новітніми методами розшифровки діагностичних даних, індивідуальному підходу до кожного пацієнта, ретельно спланованим планам лікування та тісної комунікації з іншими профільними спеціалістами.
Лікар Гематолог Дюга  Оксана  Михайлівна на Doc.ua
Лікар Ортодонт, Стоматолог Коржев  Руслан  Вікторович на Doc.ua
Руслан Вікторович – стоматолог-ортодонт. Спеціалізується на виправлення прикусу у дорослих та дітей, нормалізації росту щелеп у підлітків та дітей. Регулярно підвищує свою кваліфікацію на різних семінарах та курсах Европи та України.
Лікар Нейрохірург Швець  Олександр  Васильович на Doc.ua
Нейрохірург з більш ніж 5-річним досвідом роботи. Проводить декомпресію при карпальному і ульнарному синдромах, малоінвазивне видалення гриж хребта, видалення стенозу хребетного каналу, стабілізуючі операції при травмах хребта на спинному мозку, видалення пухлин хребта і спинного мозку, краніопластики. Також проміжні процедури: біопсію, епідуральну блокаду, різотомію гліцеролом, вентрикуло-перітональне шунтування, ендоскопічну вентрікулостомію.
Лікар Стоматолог Кузьміна  Інна  Станіславівна на Doc.ua
Лікар-стоматолог-дитячий, завідувач відділення дитячої стоматології. Перша кваліфікаційна категорія зі спеціальності «Дитяча стоматологія». Спеціалізується на дитячому прийомі: лікування зубів будь-якої складності та профілактика захворювань зубів у дітей.
Лікар Кардіолог, Сімейний лікар Набок Ангеліна Іванівна на Doc.ua
Ангеліна Іванівна НАБОК – це лікар для якого кожен пацієнт важливий. Має досвіт понад 14 років роботи з пацієнтами різного віку, допомагаючи їм знайти баланс між здоровим серцем і стабільним гормональним фоном. «Для мене важливо не тільки лікувати, а й запобігти хворобам. Моє завдання – допомогти вам жити здоровим і повноцінним життям». Ангеліна НАБОК постійний учасник міжнародних конференцій, симпозіумів у галузі кардіології, сімейної медицини, ендокринології, доказової та превентивної медицини. Лікар- експерт на TV та лікар-амбасадор.
Лікар УЗД-фахівець Егорова Наталья Александровна на Doc.ua
Київ, Киевская область, г. Вишневое, ул. Европейская 30-а
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить дуплексне (триплексне) сканування судин (вени і артерії) нижніх і верхніх кінцівок, брахіоцефальної зони (шия), транскраніальне сканування судин головного мозку, ехокардіографію, еластографію, УЗД органів черевної порожнини, нирок, щитовидної залози
Лікар Невролог Фоменко Наталія Миколаївна на Doc.ua
Київ, вул. Назарівська, 13
Фоменко Наталя Миколаївна консультує як дитячий невролог, проводить профілактику, діагностику та лікування захворювань нервової системи: головний біль, енурез, порушення сну, гіперактивність і т. Д.
Лікар УЗД-фахівець Кузьменко Сергій Юрійович на Doc.ua
Київ, вул. Велика Васильківська, 132
Кузьменко Сергій Юрійович є лікарем ультразвукової діагностики вищої категорії, що протягом багатьох років допомагає своїм пацієнтам. Аби удосконалювати свої навички та знання, лікар бере активну участь в науково-практичних конференціях і тематичних курсах з ультразвукової діагностики
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Артеменко Євгенія Олександрівна на Doc.ua
Артеменко Євгенія Олександрівна
Київ, ул. Прорезная, 10
Лікар-кардіолог проводить діагностику, лікування і профілактику захворювань серця, в тому числі вроджених вад серця, набутих вад серця, порушення ритму (-екстрасистолія, аритмія, тахікардія, брадикардія). Надає допомогу при вегето-судинних порушеннях, захворюваннях серця запального характеру (міокардити), захворюваннях системного характеру