Дитячі лікарі Києва

Лікар Масажист Коблик Ольга Петрівна на Doc.ua
Коблик Ольга Петрівна
Лікар другої категорії
Ольга Петрівна - кваліфікований масажист. Працює за фахом понад 15 років. Лікар проводить масажі дітям з трирічного віку і дорослим. Серед видів масажу, які надає лікар: лікувальний м'язів спини, масаж верхньої та нижньої кінцівок, ділянки плечового суглоба і плеча, ділянки кисті та передпліччя, ділянки тазостегнового суглоба, стегна, стопи і гомілки, голови і шиї та ін
Лікар Логопед, Дефектолог Токарева Олена Анатоліївна на Doc.ua
Лікар займається діагностикою, лікуванням і корекційно-відновної роботою при складних мовних розладах у дітей та дорослих. Має досвід роботи при дитячому аутизмі, афазії, дизартрії, глухоті, заїкання та інших порушеннях. Є автором наукових робіт про формування основ мови при дитячому аутизмі і про палліческом синдромі.
Лікар Отоларинголог Островська Ольга Олександрівна на Doc.ua
Островська Ольга Олександрівна
Займається діагностуванням, лікуванням і профілактикою захворювань вуха, горла, носа у дітей і дорослих. Проводить консервативне та хірургічне лікування ЛОР-патологій гострих і хронічних форм. При діагностиці та лікуванні хронічних і гострих захворювань верхніх дихальних шляхів використовує сучасну ендоскопічну апаратуру. Виконує широкий спектр отоларінгологічних процедур: промивання мигдалин, введення лікарських засобів, продування слухових труб, видалення сторонніх тіл, пункції та ін.
Лікар Сімейний лікар Гуніна Наталія Валеріївна на Doc.ua
Наталія Валеріївна - фахівець в питаннях виявлення та усунення патологій з області пульмонології, кардіології та гастроентерології. Проводить профілактику захворювань і підбирає лікувальну методику, грунтуючись на індивідуальному підході до кожного пацієнта
Лікар УЗД-фахівець Лизогуб Олена Леонідівна на Doc.ua
Досвідчений лікар УЗД-спеціаліст першої категорії виконує ультразвукову діагностику внутрішніх органів у дорослих і дітей
Лікар Подолог Неделько Ксенія Станіславівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на подології. Проводить апаратну обробку стоп і нігтів, обробку тріщин та уражених грибком нігтів, протезування нігтьової пластини, корекцію врослих нігтів, видалення натоптишів, мозолів, встановлення корекційних систем
Лікар Педіатр Крепак Марія Сергіївна на Doc.ua
Крепак Марія Сергіївна
Лікар першої категорії
Марія Сергіївна проводить вакцинацію згідно з календарем і за індивідуальним графіком, діагностику патологій різних систем органів, консультації по догляду за новонародженим, діагностику і лікування захворювань дихальних шляхів, ведення пацієнтів з гострими трахеїтами і бронхітами
Лікар Дерматолог Величко Світлана Соломонівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на дерматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, кріодеструкцію бородавок, кріодеструкцію контагіозного молюска. Лікує захворювання і патології дерматологічного профілю
Лікар Педіатр Насібян  Татевік  Седраківна на Doc.ua
Лікар Отоларинголог Лазаренко Оксана Василівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на дитячій отоларингології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології отоларингологічного профілю. Постійно удосконалює навички кваліфікації