Дитячі лікарі Києва

Лікар Педіатр Бугременко Анна  Олександрівна на Doc.ua
Анна Олександрівна Бугременко — лікар-педіатр із 20-річним досвідом роботи. Закінчила Запорізький Державний Медичний Університет та пройшла інтернатуру у Кримському Державному медичному університеті. Спеціалізується на профілактиці та лікуванні дитячих захворювань, вакцинації, консультуванні з грудного вигодовування та лікування дефіцитних станів.
Лікар Невролог Кулик Лілія Іванівна на Doc.ua
Лілія Іванівна лікує неврологічні хвороби у дітей будь-якого віку. Особливий інтерес у лікаря викликає ДЦП, органічні ураження ЦНС, нейрогенетика, аутизм. Спеціалізується на лікуванні захворювань: вегетативні порушення, м'язові дистонії, епілепсії, розлади аутистичного спектру, неврити, поведінкові порушення
Лікар Невролог Лисуха Любов Михайлівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на дитячій неврології. Проводить обстеження та лікування пацієнтів з патологіями центральної нервової системи віком від 0 до 18 років, диференціальну діагностику епілепсії і гіперкінетичних синдромів, виявлення генетично обумовлених мітохондріальних патологій, дослідження варіабельності серцевого ритму і патологій судинної стінки
Лікар Хірург Комір Галина Сергіївна на Doc.ua
Дитячий хірург. Спеціалізується на всіх видах хірургічної патології у дітей, в тому числі на невідкладних станах. Пріоритетні напрямки: абдомінальна хірургія, новоутворення в м'яких тканинах шкіри, ургентна хірургія.
Лікар Дерматолог, Трихолог Новосільська Мирослава Миронівна на Doc.ua
Новосільська Мирослава Миронівна
Ужгород, Вул. Возз’єднання 7Б (ЖК „Silver Park”)
Лікар-онколог-дерматолог, трихолог, трансплантолог волосся. Кандидат медичних наук. Займається лікуванням: целюліту, розацеа, алопеції, купероза, грибка нігтів, вітіліго, комедонів, псоріазу, гемангіом, постакне, себорейного дерматиту, свербежу. Автор понад 16 наукових робіт і 1 патенту на винаходи в області лікування шкірних захворювань
Лікар Офтальмолог Рокун Оксана Сергіївна на Doc.ua
Дитячий офтальмолог. Займається лікуванням захворювань ока та придаткового апарату ока. Проводить підбір монофокальної, мультифокальної корекції для окулярів, м’яких контактних лінз; УЗД ока А-скан, В-скан; оптичну когерентну томографію сітківки, диска зорового нерва; фото очного дна
Лікар Офтальмолог Гудзенко Катерина Анатоліївна на Doc.ua
Гудзенко Катерина Анатоліївна
Лікар першої категорії
До компетенції доктора входить лікування порушень рефракції (короткозорість, далекозорість, астигматизм), кон'юнктивіту, ячменю, блефариту, глаукоми, видалення стороннього тіла і т.д.
Лікар Логопед Вареник Лілія Іванівна на Doc.ua
Вареник Лілія Іванівна
Лікар спеціалізується на логопедії. Проводить розвиток артикуляційної і дрібної моторики; логопедичний масаж; корекцію звуковимовляючої сторони мови; розвиток фонематичних процесів; формування лексичної і граматичної сторони мовлення; розвиток мовного дихання і сили голосу; формування і розвиток зв'язного мовлення; підготовку до школи. Веде прийом для дітей від 3-х років
Лікар Невролог, Педіатр Чепурна Наталія Олександрівна на Doc.ua
Лікар дитячий невролог — це фахівець, який діагностує, лікує та супроводжує дітей з порушеннями нервової системи. Він оцінює розвиток дитини, призначає терапію, проводить профілактику та надає рекомендації батькам. Працює з такими станами, як затримка розвитку, епілепсія, ДЦП, тики, аутизм, головний біль тощо. Лікар фізичної та реабілітаційної медицини — це фахівець, який відновлює та підтримує фізичне здоров’я пацієнтів після травм, операцій, хвороб або з хронічними порушеннями. Він розробляє індивідуальні програми реабілітації, координує роботу мультидисциплінарної команди (фізичних терапевтів, ерготерапевтів, логопедів), сприяє відновленню рухових функцій, зменшенню болю та покращенню якості життя.
Лікар Ортопед-травматолог Немеш Михайло Михайлович на Doc.ua
Немеш Михайло Михайлович
Михайло Михайлович - спеціаліст у галузі ортопедії-травматології, дитячої ортопедії-травматології