Дитячі лікарі Києва

Лікар Анестезіолог Дубенко Ігор Мирославович на Doc.ua
Лікар анестезіолог проводить підготовку та анестезіологічне забезпечення пацієнтам при планових і ургентних оперативних втручаннях. Володіє внутрішньовенним і ендотрахеальним наркозами, спинномозковою анестезією, навичками провідникової анестезії. Проводить інтенсивну терапію при різних патологічних станах дорослих і дітей. А також виконує анестезіологічні маніпуляції і процедури за показаннями: ШВЛ-терапія, Катетеризація центральних вен, реанімаційні заходи дорослих, дітей, новонароджених, анестезіологічний супровід рентгеноконтрастних досліджень і лікувально-діагностичних процедур, володіє навичками плазмаферезу. Виконує дезінтоксикаційну терапію при гострій або хронічній алкогольній інтоксикаціях.
Лікар Педіатр Гусакова Юлія Олександрівна на Doc.ua
Юлія Олександрівна проводить патронаж новонароджених, консультації розвитку дітей з народження, консультації з грудного вигодовування і введення прикорму. Займається лікуванням захворювань дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, нервової системи, атопічного дерматиту та інфекційних захворювань, проводить вакцинопрофілактику
Лікар Педіатр Бєсєдіна Оксана Олександрівна на Doc.ua
Лікар Косметолог, Трихолог, Дерматовенеролог, Дерматоонколог Ивко Ирина Николаевна на Doc.ua
Лікар Офтальмолог Теплешнюк  Виктория  Викторовна  на Doc.ua
Лікар Невролог, УЗД-фахівець Костюкова Катерина Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, спостереження дітей до року, ведення пацієнтів з перинатально-гіпоксичним ураженням ЦНС, ведення пацієнтів з ДЦП, ультразвукове обстеження новонароджених, складання індивідуальної програми реабілітації, профілактичні огляди
Лікар Реабілітолог, Остеопат Жук  Олександр  Вікторович на Doc.ua
Олександр Вікторович – лікар остеопат, краніосакральний терапевт. Приймає дорослих та дітей від 6 місяців. Проводить м'які мануальні техніки, остеопатію, ортобіономію. Також лікар спеціалізується на нейролімфатичній рефлекторній терапії, корекції м'язових затискачів, корекції судинного русла тощо.
Лікар УЗД-фахівець Вольних  Катерина  Сергіївна на Doc.ua
Лікар Офтальмолог Пруц  Ольга  Михайлівна на Doc.ua
Ольга Михайлівна спеціалізується на дитячій офтальмології. Займається лікуванням порушень рефракції (міопія,гіперметропія,астигматизм), косоокості, амбліопії, запалення кон’юнктиви (кон’юнктивіти різної етіології), запалень рогівки (кератити), кон’юнктиви, рогівки (кератити) та інше. Підбирає окулярів та МКЛ різної складності. Проводить різні види діагностики: огляд очного дна за допомогою бінокулярного офтальмоскопа, рефрактометрію, скіаскопію, УЗІ ока
Лікар Педіатр, Сімейний лікар, Нутриціолог Заріцька Ганна Сергіївна на Doc.ua
Сімейний лікар, педіатр та нутріціолог допомагає пацієнтам всіх вікових груп підтримувати здоров’я та профілактувати хвороби. Професійно діагностує та лікує респіраторні інфекції, захворювання травлення, ендокринні порушення, алергії та метаболічні стани, включно з цукровим діабетом 2 типу та порушеннями обміну речовин. Надає індивідуальні рекомендації з харчування, корекції способу життя та підтримки імунітету. Індивідуальний підхід та комплексна підтримка здоров’я дозволяють пацієнтам почуватися бадьоро та жити без обмежень.