Дитячі лікарі Києва

Лікар УЗД-фахівець Буцик Оксана Віталіївна на Doc.ua
Оксана Віталіївна кваліфікований лікар діагност. Проводить всі види дитячого УЗД.
Лікар Психолог, Психотерапевт Зеленська Марина Миколаївна на Doc.ua
Лікар Масажист Гашук Василь Михайлович на Doc.ua
Василь Михайлович спеціалізується на наступних видах масажу: лікувальний масаж спини, лімфодренажний масаж, антицелюлітний масаж (моделюючий, корекція фігури), масаж для дітей та немовлят
Лікар Психолог, Дефектолог Лещенко  Ольга Іванівна на Doc.ua
Ольга Іванівна – дефектолог, психолог, спеціаліст раннього втручання з 15-річним стажем роботи. Спеціалізується на консультуванні вагітних та молодих батьків. Здійснює діагностику дітей із ОПФР, скринінг дітей раннього віку. Проводить індивідуальні та групові заняття від 0 до 3 років, складає персональні програми корекції
Лікар УЗД-фахівець Осадчий  Олександр  Ілліч на Doc.ua
Фахівець з УЗД. Стаж роботи зі спеціальності 13 років. Приймає пацієнтів віком від 3 років. Виконує УЗД наступних органів та систем: щитовидна залоза, черевна порожнина, нирки, судини шиї та голови, тракраніальні судини, молочні залози, гінекологія, передміхурова залоза, сечовий міхур. Також проводить луна-дослідження (діагностика патологій) від 3-5 років ін.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед, Стоматолог-терапевт Клочко Вікторія  Олегівна на Doc.ua
Клочко Вікторія Олегівна – головний терапевт, ендодонтист, стоматолог ортопед, естетичний дантист, автор-виконавець. Харизма і ніжні руки лікаря змушують забути всі страшні міфи складені для стоматологів.
Лікар Дерматовенеролог Грозов  Галина  Ігорівна на Doc.ua
Галина Ігорівна - лікар-дерматовенеролог. Проводить консультативний прийом дорослих і дітей від 5 років, лікування шкірно венерологічних хвороб, видалення (кріодеструкція і радіохвильовим методом), оглядову дерматоскопію, набір аналізів дерматологічного профілю. Галина Ігорівна також виконує лікувальну косметологію (чистка обличчя, масаж обличчя, пілінги, мезотерапія і біоревіталізація лікувальна).
Лікар Фізіотерапевт Гончаренко  Олександр  Васильович на Doc.ua
Лікар Педіатр, Неонатолог, Сімейний лікар Дудченко Поліна Володимирівна на Doc.ua
Поліна Володимирівна - досвідчений дитячий і сімейний лікар, який здійснює підтримку вагітним і дітям перших років життя. У зону компетенції доктора входить консультування по догляду за новонародженими, грудного вигодовування, вакцинації. Проводить індивідуальні та групові заняття, головною темою яких є медична грамотність мам в декреті.
Лікар Дерматолог, Косметолог Лукіна Ольга Євгеніївна на Doc.ua
Лікар-дерматовенеролог, дитячий дерматолог, косметолог. Спеціалізується на лікуванні хвороб шкіри у дорослих та дітей, проводить косметологічні процедури проти старіння шкіри (біоревіталізація, ін'єкції Диспорта, контурна пластика і ін.).