Дитячі лікарі Києва

Лікар Ортопед, Травматолог Ткаченко Олександр Григорович на Doc.ua
Софіївська Борщагівка, с. Софиевская – Борщаговка, переулок Бархатный 2
Київ, вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
Олександр Григорович — лікар вищої категорії. Спеціалізується на ортопедії і травматології.
Лікар Хірург Годик Олег Святославович на Doc.ua
Дитячий хірург, займається проведенням малоінвазивних лапароскопічних і тораскопічних операцій у дітей. Спеціалізується на лікуванні портальної гіпертензії у дітей.
Лікар Педіатр Ященко Людмила Василівна на Doc.ua
Ященко Людмила Василівна
Лікар-педіатр, кандидат медичних наук, проводить вакцинацію дітей і дорослих. Спостерігає дітей від народження, діагностуючи інфекційні та соматичні захворювання.
Лікар Анестезіолог Калиновський Олександр Валерійович на Doc.ua
Професійні інтереси - надання анестезіологічного забезпечення під час проведення різноманітних хірургічних втручань, а також при транспортуванні транспортування тяжкохворих. Крім цього спостерігає за станом новонароджених з низькою масою тіла.
Лікар Психіатр Пилягіна Галина Яківна на Doc.ua
Галина Яківна є доктором наук по психіатрії, професором на кафедрі соціальної, дитячої та судової психіатрії. Доктор Пилягіна спеціалізується на профілактиці різноманітних поведінкових і психічних розладів, психотерапевтичній корекції, лікуванні захворювань за профілем психіатрії. Веде дорослий/дитячий прийом.
Лікар Рентгенолог, Радіолог Поліщук Лариса Григорівна на Doc.ua
Спеціалізується на проведенні рентгенологічної, ультразвукової діагностики різних захворювань у дорослих і дітей. Сприяє при невідкладній хірургічній патології, здійснює рентгенологічну підтримку під час оперативних втручань. Має великий досвід в діагностиці патологій кульшових суглобів і м'яких тканин у дітей
Лікар Отоларинголог Сегал Вікторія Володимирівна на Doc.ua
Сегал Вікторія Володимирівна
Отоларинголог дитячий (вища категорія), кандидат медичних наук, лікує патології слизової оболонки ротової порожнини, проводить операції на лімфоглотковому кільці, ринохірургічні операції, УЗД нижніх носових раковин. Спеціаліст в області ранньої діагностики у дітей порушень слуху.
Лікар Гінеколог, Дієтолог, Імунолог, Сімейний лікар Гераскіна Лілія Равильївна на Doc.ua
Лілія Равілівна спеціалізується на лікуванні алергій у дітей і дорослих, супроводі хронічних хворих при захворюваннях нирок, сечостатевої сфери, хворобах шлунково-кишкового тракту, невралгії, шкірних, онкозахворюваннях і ін. Займається вирішенням проблем безпліддя, планування вагітності, супроводжує вагітних за допомогою натуральної медицини. Володіє методикою вегето-резонансного тестування (ДРТ).
Лікар Ортопед, Травматолог Вітязь Володимир Миколайович на Doc.ua
Володимир Миколайович займається діагностикою та лікуванням вад розвитку тазостегнового суглоба, також досліджує травматичні ушкодження суглобів, кісток у дітей.
Лікар Хірург Давідок Наталія Борисівна на Doc.ua
Наталя Борисівна проводить діагностику і лікування гнійно-септичних захворювань, ургентних захворювань, також доктор проводить лікування опіків у дітей.