Дитячі лікарі Києва

Лікар УЗД-фахівець Соловйова Світлана  Володимирівна на Doc.ua
Софіївська Борщагівка, вул. Зелена, 6
Київ, Киевская область, г. Вишневое, ул. Европейская 30-а
Консультація
Світлана Володимирівна кваліфікований лікар УЗ діагностики другої категорії. Проводить широкий спектр УЗ досліджень як дорослим так і дітям з першого року життя.
Лікар Отоларинголог Хоцяновський Костянтин Антонович на Doc.ua
Лікар-отоларинголог, кандидат медичних наук, спеціалізується на дитячій отоларингології, а також ЛОР-хірургії. Пройшов спеціалізацію з дитячої та дорослої оториноларингології, тому проводить лікування ЛОР-патологій в пацієнтів різного віку.
Лікар Педіатр Андрущенко Ірина Вікторівна на Doc.ua
Андрущенко Ірина Вікторівна
Ірина Вікторівна займається педіатричним супроводом дітей різного віку, включаючи часто хворіючих дітей, терапією дітей з кардіопатологією, вегето-судинною дистонією. За час роботи Ірина Вікторівна стажувалася в клініках Німеччини і наукових інститутах.
Лікар Анестезіолог Першакова Ірина Олександрівна на Doc.ua
Неонатолог, дитячий анестезіолог, фахівець з проведення інтенсивної терапії для новонароджених.
Лікар Педіатр, Сімейний лікар Максименко Олексій Володимирович на Doc.ua
Лікар діагностує і проводить лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, нервової, серцево-судинної систем, захворювань ЛОР-органів, дихальних шляхів, алергічних станів, інфекційних хвороб, дерматологічних проблем та ін. Консультує пацієнтів різного віку. Спостерігає і контролює розвиток дітей до року, займається лікуванням часто хворіючих дітей дошкільного та шкільного віку, планує і проводить вакцинацію, дає рекомендації по режиму, загартовуванню
Лікар Рентгенолог Шараєвський Олег Анатолійович на Doc.ua
Олег Анатолійович здійснює КТ і МРТ діагностику, працює в напрямках: нейрорадіологія, онкорадіологія, кардіорадіологія, невідкладна радіологія, радіологія молочних залоз. В роботі керується загальноприйнятими міжнародними стандартами діагностики та міжнародним класифікатором захворювань (AJCC, RECISTv2, mRECIST, RANO)
Лікар Дерматовенеролог Молодцова Олена Станіславівна на Doc.ua
Дорослий і дитячий лікар дерматовенеролог вищої категорії проводить обстеження, клініко-лабораторну діагностику шкірних захворювань і новоутворень. Виконує профілактику хронічних дерматозів, призначає і коригує лікування. Доктор підвищує свою кваліфікацію беручи участь в наукових конференціях і семінарах.
Лікар УЗД-фахівець Іщенко Марта Любомирівна на Doc.ua
Бориспіль, вул. Київський шлях, 14Ж
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Володіє всіма методиками діагностики і виконує практичну діяльність в області проведення ультразвукового обстеження не тільки дорослих, а дітей і немовлят. Здійснюю УЗД за такими видами: органи малого тазу у чоловіків, УЗД кульшових суглобів у дітей, тимуса, органів черевної порожнини і заочеревинного простору, молочної та щитовидної залози, легень, нейросонографію, поверхнево розташованих структур, судин верхніх і нижніх кінцівок
Лікар Гастроентеролог Жана Ірина Юріївна на Doc.ua
Бориспіль, вул. Київський шлях, 14Ж
Лікар спеціалізується на гастроентерології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: гастрит, коліт, ентероколіт, панкреатит та інші
Лікар Сімейний лікар Колесник Олег Петрович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику і призначає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, панкреатит, коліт, ГРВІ, цистит та інші