Приватні лікарі Херсона

Лікар Нейрохірург Журавльов Олександр Феліксович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на нейрохірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, оперативні втручання і підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: об'ємні утворення (пухлин) хребта і спинного мозку
Лікар Нейрохірург Сміщук Віталій Олександрович на Doc.ua
Лікар Нейрохірург Черпак Олександр Вікторович на Doc.ua
Лікар Флеболог, Судинний хірург Спірін Юрій Сергійович на Doc.ua
Спірін Юрій Сергійович
Лікар спеціалізується на судинній хірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: хронічна венозна недостатність, тромбоз, тромбофлебіт, трофічна виразка
Лікар Кардіохірург Арбузов Володимир Ігорович на Doc.ua
Арбузов Володимир Ігорович
Лікар спеціалізується на кардіохірургії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: аритмія, ішемічна хвороба серця, стенокардія, кардіоміопатія
Лікар Флеболог, Судинний хірург Івашко Руслан Васильович на Doc.ua
Лікар Рентгенолог Боляновский Ігор Ігорович на Doc.ua
Боляновський Ігор Ігорович — керівник центру інтервенційної радіології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування
Лікар Кардіохірург Кузнецов Володимир Володимирович на Doc.ua
Лікар Флеболог, Судинний хірург Муртазаєв Едем Емінович на Doc.ua
Лікар Ортопед, Травматолог Висоцький Олександр Вікторович на Doc.ua
Олександр Вікторович — головний експерт Департаменту охорони здоров'я з питань ортопедії та травматології Херсонської області, ортопед-травматолог. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування
chevron_left
Показати ще 4 Лікаріautorenew
7 8