Лікар-ендокринолог Лебідь Ольга Ігорівна проводить діагностику, профілактику і лікування захворювань ендокринної системи. Прийом лікаря ендокринолога включає в себе не тільки консультацію фахівця, а й комплексне обстеження пацієнта
Тарас Петрович - хірург-уролог, спеціалізується на патології сечовидільної системи. Займається лікуванням чоловіків і жінок. Надає медикаментозну і хірургічну допомогу в лікуванні урологічних захворювань і патологій.
До компетенції доктора входить широкий спектр лапароскопічних і малоінвазивних операцій на органах черевної порожнини, ендоскопічна діагностика (гастроскопія і колоноскопія) і лікування захворювань шлунково-кишкового тракту.
Лікар проводить лікування психічних захворювань легкого та середнього ступеня тяжкості, спричинених спадковим стресом, що ґрунтується на дитячій травмі головного мозку, але не пов’язаний з важкими психічними захворюваннями чи іншими фізичними травмами.
Дар'я Юріївна проводить УЗ-діагностику всіх систем і органів: органів черевної порожнини і малого тазу, щитовидної залози, органів сечовидільної системи, та ін.