УЗД-фахівець, лікар вищої категорії, проводить дослідження м'яких тканин, внутрішніх органів, щитовидної залози, передміхурової залози, а також УЗД суглобів (крім тазостегнових), очних яблук і пункційну біопсію
Лікар гінеколог вищої категорії, спеціалізується на проведенні різних операцій в даному медичному напрямку: лапаротомії, лапароскопії, гістероскопії і ін. Усуває патології шийки матки, новоутворення яєчників, міому матки і інші проблеми, пов'язані з жіночим здоров'ям.
Лікар функціональної діагностики, лікар УЗД, професійна спеціалізація - проведення УЗД серця, нейросонограма, ЕКГ і ЕЕГ (електрокардіограми та енцефалограми), дупплеского сканування судин.
Лікар-кардіоревматолог, який проводить консультативний прийом, діагностику та лікування кардіологічних захворювань у дітей. Проводить лікування аритмії, артеріальної гіпертензії, серцевої недостатності, ювенільних артритів, кардіоміопатій, ревматичного хвороби серця, васкулітів і ін.
Лікар дерматолог вищої категорії, спеціалізується на дерматовенерології і дерматокосметології (дорослої та підліткової). Його головні обов'язки: лікування грибка шкіри, псоріазу, себореї, дерматиту, розацеа і інших захворювань шкіри.
Педіатр, неонатолог, лікар вищої категорії, головний лікар медичного центру "Здорове покоління". Спеціалізується на лікуванні дітей з перинатальною патологією, консультуванні з питань грудного вигодовування, лікуванні інфекційних захворювань і ін.
Кандидат медичних наук, дитячий хірург, також фахівець з дитячої оперативної онкології, лікар першої категорії, член Асоціації дитячих хірургів області, область професійної діяльності - ургентна, гнійна і планова дитяча хірургія.
Дитячий лікар-фтизіатр, має вищу лікарську категорію, загальний стаж роботи лікарем перевищує 30 років, з них 25 років - робота фтизіатром, професійна спеціалізація - профілактика, виявлення та лікування туберкульозу у дітей різних вікових груп.
Лікар використовує сучасні методи діагностики, ефективно лікує захворювання органу зору у дітей і дорослих, а саме: порушень рефракції, акомодації, запальних захворювань, синдрому сухого ока, глаукоми, катаракти, захворювань сітківки, зорового нерву та іншої патології, використовує ефективні авторські методики лікування.
Лікар гастроентеролог, кандидат медичних наук, тривалий час працювала терапевтом, тому проводить комплексне лікування пацієнта при проблемах з шлунково-кишковим трактом. До компетенції лікаря входить лікування панкреатиту, виразкової хвороби, гастриту, дуоденіту і ін.