Кваліфікований онкохірург, спеціалізується на діагностуванні та лікуванні онкології різної локалізації. Здійснює хірургію гострих і хронічних патологій, лікування онкопроцесу спинного, головного і кісткового мозку, лімфатичної системи, грудної порожнини, раку шкіри, пухлин центральної нервової системи, доброякісних утворень.
Лікар проводить консервативне лікування передпухлинної патології та злоякісних новоутворень молочних залоз. Спеціалізується на лікуванні онкологічних захворювань, видаленні злоякісних і не злоякісних утворень грудної залози, шкіри і м'яких тканин
Владислав Миколайович - доктор першої категорії, онкоуролог, володіє сучасними методами діагностики, лікування, профілактики та реабілітації пацієнтів із захворюваннями сечостатевої системи
Лікар спеціалізується на онкології та урології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: рак нирки, рак яєчка, пієлонефрит, цистит, простатит, хронічний простатит
Кандидат медичних наук, дитячий хірург, також фахівець з дитячої оперативної онкології, лікар першої категорії, член Асоціації дитячих хірургів області, область професійної діяльності - ургентна, гнійна і планова дитяча хірургія.
Лікар спеціалізується на онкології і мамології. Володіє сучасними методами діагностики лікування онкологічних захворювань, видаленням родимок. Займається лікуванням онкологічних захворювань і новоутворень різного профілю