Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить огляд піхви і шийки матки в дзеркалах бімануально, взяття мазків на флору, цитологію на атипові клітини та ІПСШ, кольпоскопію, взяття біопсії, введення внутрішньоматкових ВМС, радіохвильове лікування патологій шийки матки
Ігор Володимирович - лікар-пульмонолог вищої кваліфікаційної категорії з багаторічним досвідом роботи. Проводить консультацію, діагностику та лікування захворювань, що пов’язані з органами дихальної системи. Завжди досягає позитивних результатів. Дуже уважний, професійний і досвідчений лікар. Має широкий діапазон знань, досвіду і глибокого почуття відповідальності за свої призначення.
Надає послуги за профілем терапевтичної стоматології. Проводить лікування каріозних пошкоджень зубів, процедури з імплантології, естетичної реставрації, ортопедичної стоматології.
Стоматолог, ортопед, займається протезуванням на імплантатах, естетичним протезуванням, протезуванням після 3D реконструкцій кістки і м'яких тканин. Також фахівець проводить планування та здійснення повних реконструкцій щелеп.
Лікар-ендокринолог, має вищу категорію, здійснює терапію діабету обох типів, патологічних процесів в щитовидній залозі, патологій надниркових залоз, а також корекцію надмірної ваги, ожиріння.