Лікар Отоларинголог, Сурдолог, Фоніатр Хуторна  Ірина  Сергіївна на Doc.ua
4.6

Відгуки про Хуторна Ірина Сергіївна

Хуторна Ірина Сергіївна – кваліфікований лікар отоларинголог, який застосовує у роботі принципи доказової медицини та сучасний підхід до діагностики та лікування ЛОР-захворювань. Веде амбулаторний прийом для дітей та дорослих із захворюваннями ЛОР-органів, займається діагностикою слуху.
4.6
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 30 відгуків

Наталія 01 Травень 2026
Направлено до клініки
Марк 31 Березень 2026
Відвідали лікаря з проблемою слуху. Лікар проблеми не виявила, сказала треба піти до невролога. В іншій клініці, нам провели повне обстеження, та назначили лікування. Ось такий лікар, не досвідчений. Не рекомендую. Не маленька сума за прийом некомпетентного лікаря. Лікар студентка зовсім без досвіду. Не рекомендую
Андрій 29 Січень 2026
Все добре пройшло, все супер, все прекрасно. Лікар поставила діагноз, все як і треба, надала поради для лікування. Я задоволений візитом. Все швидко й оперативно.
Кирилл 29 Січень 2026
Олена 23 Січень 2026
Все було супер на візиті в лікаря.
Анонімно 08 Січень 2026
Все дуже сподобалося на візиті.
Сергій 17 Грудень 2025
Лікар Ірина Сергіївна дуже уважна. Задоволений візитом
Сергій 03 Грудень 2025
Валентина 19 Листопад 2025
Візит пройшов добре, все було супер.
Віктор 17 Жовтень 2025
Прийом пройшов чудово, дуже хороші враження. Сподобалось, що лікар повністю все пояснила по всім моментам здоровʼя, дала призначення з лікування, розповіла як діяти в різних ситуаціях, в залежності як буде розвиватись ситуація з хворобою, все зрозуміло пояснила, нам все дуже сподобалось
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Рівне