Лікар Алерголог, Гастроентеролог, Імунолог, Інфекціоніст, Педіатр, Пульмонолог, Ревматолог, Терапевт Красько   Ірина  Вячеславівна  на Doc.ua
Ірина Вячеславівна справжній титан з терапевтичного та педіатричного профілю! Понад три десятиліття практики, невтомне прагнення до знань і щира увага до кожного, навіть найменшого пацієнта, робить Ірину Вячеславівну однією з тих фахівців, якому довіряють цілі покоління.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 43 відгуки

Тетяна 04 Травень 2026
Все пройшло добре, дякую.
Юлiя 01 Травень 2026
Величезне дякую лікарю за професійну консультацію та доброзичливу розмову. Все чітко пояснила та зрозуміло
Ангеліна 26 Квітень 2026
Ірина 25 Квітень 2026
Софія 25 Квітень 2026
Все хорошо було на візиті в лікаря.
Юлія 10 Квітень 2026
Хочу щиро подякувати лікарю-алергологу за високий професіоналізм і людяність. Це надзвичайно уважний та чуйний спеціаліст, який дійсно вміє слухати пацієнта. На прийомі я відчула, що мої скарги важливі — лікар не поспішала, детально розпитувала та пояснювала кожен крок. Особливо хочу відзначити її терпіння та здатність доступно пояснювати складні речі. Вона не просто призначає лікування, а й допомагає зрозуміти причину проблеми та як з нею працювати надалі. Залишились лише позитивні враження — відчувається щира турбота про пацієнта і бажання допомогти. Рекомендую від щирого серця!)
Альона 08 Квітень 2026
Кирило 06 Квітень 2026
Ганна 06 Квітень 2026
Валентина 03 Квітень 2026
Все дуже сподобалося на візиті.
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Полтава