Лікар спеціалізується на клінічній імунології, алергології. Проводить шкірне тестування патч- і прік-тести, імунізацію і вакцинацію, специфічну імунотерапію алергенами, спірометрію. Лікує такі хвороби та патології, як: алергічний риніт, атопічна бронхіальна астма, атопічний дерматит, кропив'янка.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 99 відгуків
Ульяна 18 Січень 2025
Понравилась квалификация доктора и ее знания. Мы долго искали причину болезни ребенка. Виктория Игоревна сразу определила проблему, мы очень довольны доктором, планируем повторный прием
Тетяна 14 Січень 2025
Все нормально, дякую.
Юлія 11 Січень 2025
Хороший лікар, візит пройшов досить добре. Дуже все сподобалося і робота лікарі й те як пройшов сам візит.
Давид 11 Січень 2025
Мы очень довольны приемом, доктор молодец, сразу назначила правильные анализы, лечение, выяснили причину проблемы и общее состояние ребенка. Мы в восторге от доктора
Михайло 28 Грудень 2024
Прийом пройшов нормально, без зауважень, дякую.
27 Грудень 2024
Граммотный специалист, очень внимательная, лишнего не назначает, очень довольны приёмом
Максим 12 Грудень 2024
Нам все сподобалося, дякую.
Катерина 16 Листопад 2024
Візит добре пройшов у цього лікаря. Все було чудово.
Олена 12 Листопад 2024
Лікарка дуже професійна людина. Не перший раз мені допомагає, допитлива та скрупульозна, ми розбираємось з моїм станом і мені вже стає набагато краще завдяки лікам. Ми будемо далі працювати з моєю проблемою.
Ксенія 02 Листопад 2024
Лікар дуже сподобався. Візит пройшов доволі комфортно, все було добре.