Вадим Володимирович - лікар алерголог, імунолог вищої категорії. Володіє сучасними методами діагностики алергії, проведенням шкірніх проб (прік-тестування), з виявленням інгаляційних, пилкових, харчових алергенів, алергії до тварин. Проводить патч-тестування, з виявленням побутових, хімічних, професійних алергенів. Вадим Володимирович - застосовує сучасні методи лікування алергії. Також лікар як
імунолог– володіє сучасними методами лабораторної діагностики (загальноклінічні аналізи, імунограма, маркери раннього клітинного (онкологія) поділу, маркери апопотоза, хр. інфекцій та вірусних). Проводить лікування – імунологічних захворювань, імунодефіцитів різної етіології, синдрому хронічної втоми, хронічних вірусних інфекцій, автоімунних та ревматичних захворювань.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 26 відгуків
Світлана 02 Липень 2026
Тетяна 22 Червень 2026
Первинна консультація в лікаря пройшла добре. Лікар призначив аналізи.
Юлия 20 Червень 2026
Очень четкий, спокойный доктор. Все было по делу, доктор полностью изучил медицинскую карту ребенка, ознакомился с предыдущими диагнозами, провел осмотр ребенка, ответил на все вопросы, назначил лечение. Все было коротко, по делу, никакой воды. Мы остались очень довольны приемом, планируем обращаться к доктору еще
Ірина 19 Червень 2026
Все супер було на візиті в лікаря.
Олена 13 Червень 2026
Ірина 12 Червень 2026
Дуже лікар нам сподобався. Будемо ще записуватися на візит саме до цього лікаря, все на візиті було дійсно чудово.
Артем 05 Червень 2026
Чудова клініка, дуже комфортна, Вадим Володимирович дуже гарний спеціаліст, консультація пройшла на високому рівні, після отримання результатів обстеження буду звертатись повторно, дякую.
Андрій 20 Травень 2026
Віталій 13 Травень 2026
Дуже добре пройшов візит, нам все сподобалося. Будемо ще звертатися до цього лікаря.
Каріна 29 Квітень 2026
Лікар мені дуже сподобався, надав дуже багато цікавої інформації. Видав направлення та хороше лікування. Мені дуже все сподобалося на візиті.