Лікар Ортопед, Травматолог Засипка Костянтин Валерійович на Doc.ua

Відгуки про Засипка Костянтин Валерійович

Ортопед-травматолог займається лікуванням таких захворювань, як пошкодження меніска, пошкоджень передньої хрестоподібної зв'язки, пошкоджень суглобової губи, переломів, в тому числі шийки стегнової кістки, артрозів, деформації Тейлора, хвороби Келлера, ушкоджень ахіллового сухожилля. Проводить ендопротезування суглобів, артроскопію
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 164 відгуки

Світлана 17 Вересень 2025
Костянтина Валерійовича ми знаємо давно, лікар моєму синові робив операцію, тому я звернулась саме до нього. Я отримала відповіді на свої запитання і кваліфіковану консультацію
Ігор 08 Вересень 2025
Тетяна 01 Вересень 2025
Все хорошо було на візиті в цього лікаря, все відмінно. Подобається лікар як спеціаліст, вже не перший раз приходжу до нього на візит. Молодець, хороший лікар. Мені усе подобається.
Наталія 01 Вересень 2025
Иллария 27 Серпень 2025
Вікторія 25 Серпень 2025
Візит пройшов доволі швидко. Лікар доступно та ясно усе пояснив, надав непогані рекомендації. На візиті дуже мені все сподобалося.
Леся 20 Серпень 2025
Любов 11 Серпень 2025
Лікар уважно оглянув результати обстеження, чітко пояснив, що і як потрібно робити далі. Лікар відповів на усі запитання.
Петр 11 Серпень 2025
Все сподобалося, дуже добре пройшов візит, дякую.
Євгеній 08 Серпень 2025
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу