Лікар надає висококваліфіковану допомогу відповідно до
міжнародних стандартів. Використовує сучасні протоколи
лікування найпоширеніших захворювань. Лікує та
діагностує психічні розлади, призначає медикаментозне
лікування, складає план лікування, розробляє стратегію
лікування.
19.06.2024 – по теперішній час, ТОВ Клініка Сімейної Медицини Ілайф.
22.05.2014 по теперішній час – Комунальне некомерційне підприємство Одеський обласний медичний центр психічного здоров’я” Одеської обласної ради.
Освіта
2006-2012 рр. – Одеський національний університет, спеціальність «Лікувальна справа.
Курси
Сертифікат від 31.01.2014 присвоєння звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «неврологія» в атестаційній комісії при Одеському національному медичному університеті.
Посвідчення про проходження атестації в атестаційній комісії при Департаменті охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації від 30.01.2019 року.
Присвоєна кваліфікація зі спеціальності «Неврологія» друга категорія.
Одеський національний медичний університет Навчально-науковий інститут безперервної підготовки лікарів. «Актуальні питання неврології та нейрохірургії – тематичне удосконалення. З 21.04.2023 – 05.05.2023 (термін навчання). Лікар-невропатолог.
Харківський національний медичний університет ННІПО. ТУ «Клінічні та судово-психіатричні питання при окремих формах психічної патології». Термін навчання 12.09.2023-26.09.2023. Психіатр.
Одеський національний медичний університет Навчально-науковий інститут безперервної підготовки лікарів. «Паліативна допомога у закладах охорони здоров’я – тематичне удосконалення. З 15.03.2024 – 29.03.2024 (термін навчання). Лікар-психіатр.
Сертифікат Лікаря-Спеціаліста від 28.03.2023, атестувалась на визначення знань та практичних навиків в атестаційній комісії при Державному закладі «Запорізька медична академія післядипломної освіти Міністерства охорони здоров’я України» і наказом по Державному закладу «Запорізька медична академія післядипломної освіти Міністерства охорони здоров’я України» від 31.03.2023 присвоєно звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю Психіатрія.
Послуги
Діагностика психічних розладів: психіатр проводить опитування, спостереження, використовує стандартизовані тести для виявлення психічних захворювань (депресія, тривожні розлади, шизофренія, біполярний розлад тощо)
Призначення психотропних препаратів (антидепресанти, анксіолітики, антипсихотики, нормотиміки тощо) з урахуванням індивідуальних особливостей пацієнта
Психотерапевтична підтримка
Складання плану лікування та реабілітації: розробка комплексної стратегії з урахуванням психічного та фізичного стану пацієнта
Регулярні консультації для корекції лікування, контролю ефективності та виявлення побічних ефектів
Консультації родичів пацієнта: надання рекомендацій щодо взаємодії з хворим, допомога в розумінні стану пацієнта
Сертифікація психічного стану: надання висновків для суду, МСЕК, військкомату, оформлення дозволів (наприклад, на зброю чи водіння)
Невідкладна психіатрична допомога: інтервенція у випадках загрози життю, агресії або психозу