Лікар Психіатр Ілик Ольга Степанівна на Doc.ua

Відгуки про Ілик Ольга Степанівна

Має великий досвід роботи - 18 років у психоневрологічній лікарні імені О. І. Ющенко. Лікар вищої категорії. Відділення первинного психотичного епізоду, трудової експертизи і реабілітації. Спеціалізується на лікуванні психоневрологічних захворювань, а також допомоги при алко-, наркозалежності
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 51 відгук

Наталія 01 Травень 2026
Анастасія 08 Квітень 2026
Інна 17 Грудень 2025
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Дар'я 17 Грудень 2025
Інна 28 Листопад 2025
Дуже хороша лікарка, я дуже задоволена спілкуванням і роботою з нею. у мене насправді дуже стандарта історія, але я багато років витратила на марний пошук дієвого лікування і вже не сподівалася ні на що, доки не звернулась до Ольги Степанівни. вона дуже допомогла мені з моїми симптомами і допомогає надалі. прораховує всі тонкощі лікування і будь що дуже акуратно підбирає препарати та дозування. однозначно рекомендую ! дуже світла та сонячна людина в першу чергу!
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Інна 28 Листопад 2025
З лікарем ми спілкувались онлайн. Сподобалась компетентність лікаря, відповіла на всі запитання, які цікавили. В цілому лікар йде на контакт, підтримує, пояснює, допомагає.
Візит у клініку
Інна 06 Листопад 2025
Все дуже сподобалося на візиті у цього лікаря.
Ліна 10 Вересень 2025
Вікторія 15 Квітень 2025
Все пройшло на відмінно, дуже чудово. Ольга Степанівна дуже компетентний та добрий лікар, в неї дуже гарний підхід до пацієнтів, в мене вже було декілька візитів, я задоволена і планую надалі продовжити лікування.
Вікторія 25 Березень 2025
Чудово пройшов візит. Мені все дуже сподобалося. Дякую.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6

Лікарі поблизу