4.8
Лікар Психіатр, Психолог, Психотерапевт Илык Ольга Степановна на Doc.ua

Відгуки про лікаря Илык Ольга Степановна

Лікар вищої категорії
Дорослі
Має великий досвід роботи - 18 років у психоневрологічній лікарні імені О. І. Ющенко. Лікар вищої категорії. Відділення первинного психотичного епізоду, трудової експертизи і реабілітації. Спеціалізується на лікуванні психоневрологічних захворювань, а також допомоги при алко-, наркозалежності
Євромед
Князей Кориатовичей,118на карті
Ленінський
499 грн
Попередній запис
Оберіть бажаний час прийому та чекайте підтвердження
Сб 02 Липень Нд 03 Липень Пн 04 Липень keyboard_arrow_right
info_outlineНемає доступних слотів для запису
Рейтинг
4.8
К-сть відгуків
32
Рекомендації
29
0
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
32 Відгуки
Рекомендую
Тетяна 16 Лютий 2022
Я задоволена спілкуванням з лікаркою, відбулась нормальна бесіда, усе що було потрібно від першого відвідування, я отримала, так що планую і подальше спілкування з нею. Рекомендую.
Рекомендую
Маніжа 15 Листопад 2021
Ми відразу знайшли спільну мову з лікарем. Вона сподобалася мені, як людина, як вона спілкується з пацієнтами. 
Рекомендую
Наталія 24 Березень 2021
Консультація пройшла професійно, лікар до себе розполагає. Але буду робити висновки коли ще більше поспілкуюсь з лікарем. 
Рекомендую
Олена 08 Жовтень 2020
Все хорошо, спасибо! Хорошо приняли, хорошо все объяснили и назначили. Все хорошо!
Не рекомендую
Денис 18 Серпень 2020
Дуже хороше ставлення до пацієнта, лікар приємний в спілкуванні, поміг виявити проблему. Мені все сподобалось
Рекомендую
Анна 30 Липень 2020
Доктор профессионал своего дела, очень толерантно ведет прием, видно что с хорошим стажем, не испытываешь какого то дискомфорта с этим человеком и понимаешь что хочется еще вернутся.
Рекомендую
Ирина 29 Липень 2020
Илык Ольга Степановна, очень внимательный и квалифицированный врач! СПАСИБО!
Рекомендую
Валентина 28 Липень 2020
Очень рекомендую психотерапевта - Илык Ольгу Степановну! Доктор с большой буквы. Было очень приятно получить такую искрению поддержку и участие. Вот, что значит профессиональная помощь от неравнодушного человека. Разговоры с ней, как бальзам на душу. Врач, который лечит словом!
Рекомендую
Дмитрий 28 Липень 2020
Не зря потраченое время и деньги. Специалист разбирается в своем деле.Рекомендую
Рекомендую
Степан 27 Липень 2020
Вдячний, що потрапив до професіонала своєї справи Ілик Ольги Степанівни! Я просто здивований, що у нас в Україні у місті Вінниця є клініка подібного рівня. Я пишаюся тим, що у нас є такі люди, лікарі - професіонали. Люди високого рівня. Успіхів Вам у всіх починаннях! Ви робите добру справу.
chevron_left 1 2
Показати ще 1 Відгукиautorenew
chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Вінниця