Вінниця
4.8
Лікар Психіатр Ілик Ольга Степанівна на Doc.ua

Ілик Ольга Степанівна

Має великий досвід роботи - 18 років у психоневрологічній лікарні імені О. І. Ющенко. Лікар вищої категорії. Відділення первинного психотичного епізоду, трудової експертизи і реабілітації. Спеціалізується на лікуванні психоневрологічних захворювань, а також допомоги при алко-, наркозалежності
Євромед
Повторний прийом – 700грн
Князей Кориатовичей,118на карті
Ленінський
900 грн
Попередній запис
Оберіть бажаний час прийому та чекайте підтвердження
Чт 01 Червень Пт 02 Червень Сб 03 Червень keyboard_arrow_right
  • 14:30
  • 15:00
  • 15:30
4.8
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів

Освіта

• Винницкий национальный медицинский университет имени Н. И. Пирогова (2002)
  • Интернатура на базе Винницкого национального медицинкого университета имени Н. И. Пирогова по специальности «психиатрия» (2003)

Виконувані процедури

• Диагностика расстройств
  • Дифдиагностика психических расстройств
  • Психофармакотерапия психических расстройств
  • Психокоррекция
  • Психотерапия индивидуальная и групповая
  • Работа с послеродовыми психозами и депрессией, соматоформными расстройствами, шизоаффективными расстройствами

Перевірені відгуки про лікаря

34 Відгуки
Карина 16 Листопад 2022
Ольга Степанівна спокійна людина, вислухала мою проблему та надала корисні подальші поради. Мені вона дуже сподобалась
Тетяна 16 Лютий 2022
Я задоволена спілкуванням з лікаркою, відбулась нормальна бесіда, усе що було потрібно від першого відвідування, я отримала, так що планую і подальше спілкування з нею. Рекомендую.
Маніжа 15 Листопад 2021
Ми відразу знайшли спільну мову з лікарем. Вона сподобалася мені, як людина, як вона спілкується з пацієнтами.
Наталія 24 Березень 2021
Консультація пройшла професійно, лікар до себе розполагає. Але буду робити висновки коли ще більше поспілкуюсь з лікарем.
Олена 08 Жовтень 2020
Все хорошо, спасибо! Хорошо приняли, хорошо все объяснили и назначили. Все хорошо!

Лікарі поблизу

Всі лікарі Вінниця