Юлія Богданівна є фахівцем з лікування хвороб гінекологічного профілю: непліддя, статевих інфекцій, ендометріозу, дісплазії шийки матки, цервіциту тощо. Наразі працює в медицині більше 15 років. Лікар виконує такі процедури, як: профілактичний огляд, ультразвукову діагностику, відеокольпоскопію та ін.
ТДМУ ім. І.Я.Горбачевського, спеціальність «лікувальна справа» (2007)
ТДМУ ім. І.Я.Горбачевського, навчально-науковий інститут післядипломної освіти, кафедра акушерства і гінекології, очна частина інтернатури- сердифікат спеціаліста,присвоєно кваліфікацію лікар акушер-гінеколог); КУ "Одеська обласна клінічна лікарня" заочна частина інтернатури (лікар-інтерн акушер-гінеколог) (2010)
УОЗ "Одеська обласна державна адміністрація" присвоєна кваліфікація зі спеціальності "Акушерство та гінекологія" друга категорія (2015)
Курси
Участь у лекційному курсі «Акушерський семінар» (2007)
ТУ «Актуальні питання гінекології дітей та підлітків», Харківська академія післядипломної освіти (2013)
ПАЦ «кушерство та гінекологія» ДВНЗ «ТДМУ ім. І. Я. Горбачевського МОЗ України», навчально науковий інститут післядипломної освіти. Кафедра акушерства та гінекології (2014)
Учасник конференції з міжнародною участю «Сучасні питання аномальних маткових кровотеч в амбулаторній практиці лікаря акушер-гінеколога», Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика (2014)
Навчання під час тренінгу «Медичні та соціальні потреби ЛГБТ спільноти» в рамках проекту «Заповнення прогалин: здоров’я та права ключових груп населення» (2014)
ТУ «Кольпоскопічна діагностика та лікування захворювань шийки матки» Одеський національний медичний університет, факультет післядипломної підготовки (2015)
Майстер-клас «Алгоритми надання допомоги при невідкладних терапевтичних станах . Особливості проведення серцево-легеневої та мозкової реанімації у вагітних» (2016)
Учасник Міжнародного конгресу «Reproductive health: multidisciplinary approach to continuous proffesional growth of doctors», Каролінський університет (2017)
Учасник навчального циклу семінарів у форматі телемосту «Міжнародні та вітчизняні стандарти надання гінекологічної допомоги», Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика (2017)
Лікування захворювань
Дисменорея
Послуги
Лікування молочниці
Лікування ерозії шийки матки
Лікування інфекційних захворювань сечостатевої системи