Лікар Андролог, Сексопатолог, Сексолог, Уролог, Репродуктолог Заседа Юрій Ігорович на Doc.ua

Заседа Юрій Ігорович

Доктор медичних наук
31 років досвіду
Головний лікар і науковий керівник авторської науково-практичної клініки «Чоловіче здоров'я», доктор медичних наук, уролог-андролог, сексолог вищої категорії. Займається точною діагностикою та лікуванням статевих інфекцій, простатитів, уретритів, аденоми простати, еректильної дисфункції, передчасного сім'явиверження, чоловічого клімаксу і безпліддя, зниження лібідо, надмірної ваги, діабету 2 типу, передчасного старіння чоловіків. Є співавтором унікальної методики комплексного лікування аденоми простати, простатиту з використанням п
Клініка інтимної медицини та репродукції «Чоловіче здоров'я»
Консультація сексопатолога д.м.н. - 800 грн. Консультація уролога д.м.н. - 800 грн.
улиця Василия Тютюнника 5-Вна карті
Печерськийм. Олімпійська
800 грн
Попередній запис
Оберіть бажаний час прийому та чекайте підтвердження
Пн 27 Березень Вт 28 Березень Ср 29 Березень keyboard_arrow_right
  • 13:00
  • 13:30
  • 14:00
  • 14:30
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
  • У 1994 р. взяв участь в створенні клініки «Чоловіче здоров'я».
  • Автор 58 наукових публікацій у вітчизняних і зарубіжних медичних науково-практичних журналах.
  • Учасник і доповідач на 34 українських і міжнародних медичних конференціях.
  • Співавтор унікальної методики консервативного лікування гіперплазії простати (аденоми) за допомогою сучасної високотехнологічної фізіотерапії та препарату «Простахіт».
  • Автор 12 патентів на винахід, зокрема електровакуум-лазерна стимуляція кавернозних тіл статевого члена в лікуванні порушень ерекції, фонофорез спеціальних лікарських композицій в простату для лікування складних випадків хронічного простатиту, комбінована методика корекції передчасного сім'явиверження.
  • Шеф-редактор науково-практичного медичного журналу «Чоловіче здоров'я, гендерна та психосоматична медицина».
  • Сертифікований консультант Метаболік Баланс (Німеччина) в Україні.

Освіта

• 1985 г. – Национальный медицинский университет им. А.А. Богомольца, г. Киев.

Участь в асоціаціях

• дійсний член Європейського товариства сексуальної медицини, міжнародного товариства «Чоловіче здоров'я»;
  • член Асоціації сексопатологів і андрологів України;
  • член Української міжнародної асоціації андрології;
  • президент Українського міждисциплінарного товариства «Чоловіче здоров'я та Гендер»;
  • віце-президент Національної ліги психотерапії, психосоматики та медичної психології України.

Виконувані процедури

• апаратний пневмовібромасаж;
  • інфрачервоний ректальний лазер;
  • фонофорез лікарських сумішей безпосередньо в простату;
  • гідро і лазер-ЛОД терапія для відновлення ерекції, тривалості статевого акту і лібідо;
  • процедура інсемінації спермою чоловіка або донора.

Перевірені відгуки про лікаря

1018 Відгуки
Олексій 15 Січень 2023
Лікар грамотний й тактовний. Зустріч пройшла чудово.
Виталий 05 Грудень 2022
Гарний фахівець й гарно знає свою справу. Рекомендую
Александр 03 Лютий 2022
Визит прошёл быстро, оперативно, понятно. Было комфортно, получил от приёма, в прицепе всё на что рассчитывал, и если когда-нибудь понадобится врач такой специализации, то буду обращаться к нему. Рекомендую.
Орест 14 Грудень 2021
Дуже відповідальний, фаховий лікар!
Віталій 30 Серпень 2021
Первый прием прошел очень хорошо. Доктор ответственный и внимательный.  Будем дальше продолжать лечения

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ