Стригунова Юлія Іванівна
Лікар вищої категорії.
- років досвіду, 17
- Дорослі і діти,
Юлия Сергеевна занимается диагностикой и лечением пациентов с задержкой физического и полового развития, лечением патологий щитовидной железы, врожденной дисфункции надпочечников, ожирением, метаболическим синдромом, истинным и ложным крипторхизмом и т.д. ще
просп. Науки, 30. На карті
Голосіївський , м.Голосіївська, м.Деміївська
Рейтинг лікаря розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
- Спеціалізація «Дитяча ендокринна патологія», Національна медична академія післядипломної освіти ім. П. Л.Шупика (2002)
- Спеціалізація «Ультразвукова діагностика», Національна медична академія післядипломної освіти ім. П. Л.Шупика (2016)
- ТУ «Вибрані питання клінічної ендокринології»(2018)
- УЗД: органів черевної порожнини та органів заочеревинного простору, щитовидної залози (зокрема дітям з 1 року)
- Лікування порушення обміну кальцію і вітаміну D3
- Лікування та діагностика порушення менструального циклу у підлітків
- Діагностика та лікування йододефіцитних станів у дітей і дорослих
- Лікування та діагностика артеріальної гіпертензії при ендокринопатіях
Освіта
- Украинская медицинская стоматологическая академия, лечебный факультет, Полтава (2001)
- Интернатура по специальности "Педиатрия" на базе больницы "Охматдит" (2002)
Курси
- Специализация «Детская эндокринная патология», Национальная медицинская академия последипломного образования им. П.Л.Шупика (2002)
- Специализация «Ультразвуковая диагностика», Национальная медицинская академия последипломного образования им. П.Л.Шупика (2016)
- ТУ «Избранные вопросы клинической эндокринологии»(2018)
Процедури, що виконує лікар
- УЗИ: органов брюшной полости и органов забрюшинного пространства, щитовидной железы (в том числе детям с 1 года)
- Лечение нарушение обмена кальция и витамина D3
- Лечение и диагностика нарушения менструального цикла у подростков
- Диагностика и лечение йододефицитных состояний у детей и взрослых
- Лечение и диагностика артериальной гипертензии при эндокринопатиях
Перевірені відгуки про лікаря
Мне все понравилось, все было хорошо, качественно. Доступно. У меня положительный отзыв.
Лікар дуже розумна і взагалі так все роз'яснила, заспокоїла.Написала мені лікування. Дуже вона сподобалась. Буду рекомендувати тільки її. Як спеціаліста.
Доктор потрясающий! Профессионал своего дела. Будем продолжать лечение у доктора.
На прийомі у лікаря була мама, в якої вже більше 30-ти років проблеми з щитовидкою. Лікар дуже сподобалась, приємна, уважна, ставила багато запитань, мама себе почувала комфортно і без зайвого стресу. Призначили ще пару аналізів і після цього адекватне лікування, дуже дякуємо і однозначно рекомендуємо:)))
Доктор прекрасный и внимательный. Все хорошо.