Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Шмелькова Катерина Сергіївна на Doc.ua

Відгуки про Шмелькова Катерина Сергіївна

Дерматовенеролог, дитячий дерматолог. Професійні інтереси - шкірні алергічні захворювання, такі як атопічний дерматит, контактний дерматит, кропив'янка та інші, вугри (акне), бактеріальні шкірні інфекції, хвороби шкіри та нігтів, спричинені грибків, псоріаз, різноманітні захворювання нігтів і волосся, тріхоскопія, захворювання, що передаються статевим шляхом, дитячі дерматози
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 104 відгуки

Наталія 09 Липень 2025
Юлія 09 Липень 2025
Лікар мені дуже сподобався, візит пройшов непогано. Планую ще раз записатися на візит саме до цього лікаря, мене все влаштувало.
Єгор 02 Липень 2025
Наталя 02 Липень 2025
Я дуже задоволена що лікар вирішили моє питання. Лікар дуже уважна, дуже компетентна, надала мені дуже кваліфіковану консультацію і допомогу. Лікарем задоволена на всі 100 %
Кристина 25 Червень 2025
Лікарка добра людина, дуже чітко пояснює. Рекомендую
Наталія 20 Червень 2025
Лікар уважна , компетентна
Оксана 13 Червень 2025
Лікар уважно все оглянула. Доволі професійний лікар, на мій погляд, має чудовий підхід, гарно може все пояснити. Мені все дуже сподобалося на візиті, прийду обов'язково ще раз на візит саме до цього лікаря.
Катерина 16 Травень 2025
Екатерина Сергеевна все очень классно объясняет и по теме говорит. Мне все понравилось, дальше буду с Екатериной Сергеевной работать.
Аліна 26 Березень 2025
Сподобалася компетентність лікаря. Лікар надала рекомендації, провела огляд, я повністю задоволена візитом до лікаря
Марія 22 Січень 2025
З лікарем знайомі вже декілька років, раніше у лікаря лікували старшу дитину, тому ми задоволені лікарем. Лікарем доступно все розказала і пояснила, ми були задоволені, сподіваємося на швидкий результат
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу