Дерматовенеролог, дитячий дерматолог. Професійні інтереси - шкірні алергічні захворювання, такі як атопічний дерматит, контактний дерматит, кропив'янка та інші, вугри (акне), бактеріальні шкірні інфекції, хвороби шкіри та нігтів, спричинені грибків, псоріаз, різноманітні захворювання нігтів і волосся, тріхоскопія, захворювання, що передаються статевим шляхом, дитячі дерматози
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 95 відгуків
Марія 22 Січень 2025
З лікарем знайомі вже декілька років, раніше у лікаря лікували старшу дитину, тому ми задоволені лікарем. Лікарем доступно все розказала і пояснила, ми були задоволені, сподіваємося на швидкий результат
Оксана 17 Січень 2025
Мені все дуже сподобалося на візиті. Лікар чудовий спеціаліст.
Данило 27 Грудень 2024
Катерина Сергіївна дуже гарний лікар. Мені на візиті дуже все сподобалося. Планую і надалі продовжувати співпрацю саме з цим лікарем.
Олена 02 Жовтень 2024
Олена 18 Вересень 2024
Лікар дуже добра, ввічлива, гарна людина. І як спеціаліст лікар чудовий.
Софія 15 Травень 2024
Візитом задоволена, все пройшло добре, дякую.
Ірина 15 Травень 2024
Дуже гарна лікарка, уважна, компетентна, мені сподобалася. Дякую.
Ганна 10 Травень 2024
Лікарка дуже хороший фахівець, все розповіла, все показала. Рекомендую
Альона 10 Квітень 2024
Доволі приємна лікарка, професійно проконсультувала, відповіла на всі запитання, мені сподобався прийом, рекомендую. Дякую!
Ганна 12 Березень 2024
Добре пройшов візит. Дуже добре поспілкувалися з лікарем. Було досить приємно спілкуватися з лікарем, лікар надав чіткі рекомендації, буду їх виконувати. Наразі я дуже задоволена усім.